Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
isprobajte već danas

Ostatke ulja izlijevate u odvod? S ovim vam trikom to više neće pasti na pamet!

TikTok
15.03.2022.
u 16:30

U samo tri koraka riješit ćete se starog ulja i sačuvati svoje cijevi i vodove

Mnogi se nakon spremanja jela pitaju kako se najbolje riješiti ulja i masti od pečenja, a da ih ne prospe u sudoper i tako potencijalno unište cijevi. Zato je jedna žena nedavno otkrila kako to napraviti uz pomoć samo – aluminijske folije.

Kako piše Daily Mail, Holly iz Ontarija u Kanadi kaže da nakon što je otkrila genijalan trik koji masnoću u samo tri koraka uklanja iz tave, više ju nikada neće izlijevati direktno u sudoper...

Soda bikarbona može učiniti `čuda` no nemojte je koristiti za ovo...

1/6
@hollydormer Never going back. Who else does this? #lifehackvideo #standardpractice #lifehack #baconhack #grease ♬ Ultimate life hacks - Kelly - The Life Bath

Sve što trebate je u sudoper staviti komad aluminijske folije koji ste oblikovali tako da pristaje odvodu. Ostatke masnoće zatim izlijte iz tave u foliju i pustite da ona odstoji dok se ne pretvori u čvrsti komad, a zatim ga omotajte folijom koja je ispod i bacite u kantu za smeće.

Holly je za svoju objavu na TikToku dobila više od 5,5 milijuna pregleda i na tisuće komentara korisnika. "Uvijek sam samo koristila papirnati ubrus da upijem ulje, moram ovo probati', napisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: "O moj Bože! Apsolutno genijalno!" 

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

Komentara 3

IV
IvicaKerempuh
07:15 16.03.2022.

Da mi je samo znati zakaj bi se ULJE pretvorilo u čvrsti komad?? Kaj sam nekaj propustil u školi??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije