Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'umjetnička sloboda'

Djevojka u suzama zbog tetovaže: 'Preko cijelih leđa mi je, a nema veze s onim što sam tražila'

YouTube/TikTok News
20.02.2023.
u 14:30

"Zapela s ovom je***** tetovažom do kraja života", kaže ona. “Ne izgleda uopće kao na mojoj slici, a ne znam što da radim jer je ogromna”, požalila se.

"Kad ti tetovaža uopće ne ispadne onakva kakvu si tražio, a ogromna je", napisala je jedna TikTok korisnica uz snimku na kojoj doslovno grca u suzama.

"Leptir izgleda kao da je upravo izašao iz nekog crtića, iz dječje bojanke!", rekla je videu koji je u par dana privukao 1,3 milijuna pregleda.

Tetovaže su `modni hit`, ali ove s kanom će vas oduševiti

1/11

"Zapela sam s ovom je***** tetovažom do kraja života", kaže ona. “Ne izgleda uopće kao na slici koju sam mu odnijela, a ne znam što da radim jer je ogromna”, dodala je, no dok su je jedni iskreno žalili, drugi su djevojci prigovorili što nije tražila da joj se na leđima napravi šablona prije završne tinte.

“Ne razumijem kako itko uspije dobiti lošu tetovažu ako vam je u salonu prvo skiciraju i pitaju vas sviđa li vam se? Zašto im niste jednostavno rekli da vam to ne rade?", pitao je jedan korisnik, na što je autorica videa odgovorila da je umjetnikov crtež u salonu izgledao dobro, ali je krajnji rezultat bio potpuno drugačiji.

“Razumijem te, moj kolibrić izgleda kao komarac... Jako loše", napisala je korisnica sa sličnim iskustvom iz tattoo salona. 

- Mnogima se to dogodi jer ponekad osoba koja tetovira ne prati potpuno šablonu, već si da 'umjetničke slobode - napisao je drugi korisnik.

“Bože, to se meni dogodilo s morskim konjićem. Donijela sam svoju sliku ali je on svejedno učinio što je zamislio - komentirao je netko.

- Dvaput sam bila u tom istom salonu, kod iste osobe i pokazala mu fotografiju s Instagrama na kojoj je tetovaža cvijeća i leptira koji se penje uz desnu stranu leđa.

Ipak, kaže, on joj je u jednom trenutku rekao da ju mora malo 'poboljšati i činiti više svojom', a kako joj je tetovirao leđa, njegov je crtež vidjela tek kad je završio. 

“Plakala sam cijelim putem kući”, požalila se djevojka.

"To jednostavno nije ono što sam htjela", dodala je, priznajući i da je 'krivnja za lošu tetovažu djelomično njena, jer nije inzistirala da prvo vidi umjetnikovu skicu'.

"Nije tako loše kao što sam mislila, ali kada nešto očekujete i dobijete nešto drugo, to vas pogodi", zaključila je, a prenosi NY Post.

Mislila da je tetovirala crtež svoga sina, na kraju saznala da nije njegov

Ključne riječi

Komentara 2

MO
modovisisajteMaraschino
20:36 21.02.2023.

ljudi moji... kad se idete tetovirati prvo odlučite što želite, nije loše prvo naći nekoga tko zna crtati da vam skicira tetovažu na papiru. onda tražite tattoo majstora... raspitajte se, potražite, pogledajte njihove radove. često manje love za tetoviranje znači i loša tetovaža ili posao. provjerite higijenu i kakve igle upotrebljava, nikada ne dozvolite da koristi već korištene igle, on mora pred vama prije početka tetoviranja otvoriti novi set igala.razgovarajte sa tattoo majstorom i neka prema vašoj skici napravi prilagođenu šablonu koju će prvo ucrtati na vašu kožu. Ja sam našao odličnog tattoo majstora čije tetovaže i nakon 20 godina izgledaju odlično. Naravno i briga oko svježe tetovaže je jako važna. Nikad nisam krvario niti mi bila upaljena koža. Otprilike nakon mjesec dana možete početi koristiti kremu iz DM-a za tetovaže koja održava boje.

BU
Budni
06:42 21.02.2023.

Daj ne glumi!Da nisi htjela ne bi ni išla na tetovažu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije