Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac!

RECEPT DANA Gotov za nekoliko minuta: Kinder bueno u čaši

@zalogajcic_hr
04.05.2024.
u 09:00

Savršen je ako vam dolaze nenajavljeni gosti ili ste se iznenada poželjeli nečeg slatkog.

Iako se puno brže priprema, ima jednako fantastičan okus kao i torta. Kinder bueno u čaši jednostavan je i ukusan desert koji je gotov u svega nekoliko minuta. Savršen je ako vam dolaze nenajavljeni gosti ili ste se iznenada poželjeli nečeg slatkog. U pripremu uključite i svoje najmlađe, a recept je s food bloga @zalogajcic_hr. 

Sastojci:

  • 70 g + 350 g slatkog vrhnja 
  • 90 g mliječne čokolade
  • 200 g namaza od lješnjaka 
  • 120 g mascarpone sira 
  • 20 g šećera u prahu
  • usitnjeni prženi lješnjaci

VEZANI ČLANCI: 

Priprema: Zagrijte slatko vrhnje (70 g) dok ne zavrije i prelijte po čokoladi. Pričekajte jednu minutu, a zatim promiješajte lopaticom dok ne dobijete ujednačenu smjesu. Ohladite. Umutite 250 g slatkog vrhnja, a ostatak pomiješajte s mascarpone sirom, namazom i šećerom. S pomoću lopatice umiješajte istučeno slatko vrhnje u kremu. Ohlađenu čokoladu podijelite u čaše i napunite kremom. Možete redati po želji. Stavite u hladnjak da se dobro ohladi, a zatim pospite lješnjacima i ukrasite po želji.

Čokoladni keksi od samo pet sastojaka pravi su hit na internetu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije