Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mljac!

RECEPT DANA Savršeno kao prilog ili za grickanje: Isprobajte preukusne slane kuglice!

Shutterstock
19.05.2024.
u 09:00

Potrebno vam je samo nekoliko sastojaka i vrlo malo vremena

Tražite li brzi, jednostavni i izuzetno ukusan zalogaj za goste ili za vas? Predstavljamo vam slane kuglice napravljene od samo tri sastojka, koje će vas oduševiti svojim okusom i praktičnošću! Recept smo pronašli na food blogu @@kuhinjica.ts.

Ove slane kuglice ne samo da su lako pripremljene, već su i prilagodljive vašem ukusu. Možete ih servirati kao predjelo na zabavama, piknicima ili jednostavno kao brzinski snack kad vam zatreba nešto slano i zadovoljavajuće. 

VEZANI ČLANCI:

Sastojci: 
- 250g mekog sira (ukoliko volite da budu slanije) ili 300g krem sira
- 50g majoneze
- 150g izblendanih krekera + dodatnih 30g za valjanje

Priprema: U posudi pomiješajte meki sir ili krem sir s majonezom, a zatim dodajte izblendane krekere i dobro promiješajte smjesu dok ne postane povezana. Nakon toga oblikujte u male kuglice, te ih uvaljajte u izblendane krekere. Poslužite i uživajte u ovim ukusnim zalogajima, dobar tek! 

Znate li što treba dodati u smjesu za palačinke da uvijek ispadnu savršene?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije