Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELI BITI UKLJUČEN

S bivšom ima dvoje djece pa misli da joj mora doći na svadbu: 'Njena je dužnost pozvati me!''

Shutterstock
12.05.2022.
u 09:30

Nije mu se svidjelo kada nije dobio pozivnicu za vjenčanje pa je nazvao obitelj bivše žene i rekao im da je ljut na njih jer nisu ništa poduzeli

Jedan se muškarac nedavno nRedditu požalio da ga bivša supruga ne želi pozvati na svoje vjenčanje s novim partnerom, a njemu nije jasno zašto. Objasnio je da je s njom u braku proveo sedam godina i da skupa imaju dvoje djece, pa misli da nije u redu što su djeca pozvana, a on ne, piše The Sun.

Naime ona je nekoliko mjeseci nakon razvoda našla novog partnera, a brzo se i zaručila. S njenom je obitelji, priča on, zadržao odličan odnos pa ga i dalje pozivaju na svoja obiteljska okupljanja. 

5 razloga zašto žene traže razvod. I nije riječ samo o varanju

1/5

- Moja bivša nije sretna što ja dolazim na okupljanja njene obitelji ali zbog djece i roditelja prelazi preko toga, a nedavno je poslala pozivnice za svoje vjenčanje, ali ne i meni. Kontaktirao sam njene sestre i mamu i rekao im da sam jako uznemiren što nisam pozvan na vjenčanje, ali i ljut na njih jer ništa nisu poduzeli - napisao je muškarac u objavi.

Rekli su mu, kaže, da to nije na njima i da je to odluka mladenaca, te da bi oni htjeli da i on dođe, ali ga ne žele sami pozvati i nju naljutiti. Kasnije ga ja nazvala i bivša ljuta jer je zvao njezinu obitelj, a pitala ga je i zašto on uopće misli da ima pravo doći na njeno vjenčanje.

- Rekao sam joj da se još uvijek osjećam kao dio obitelji i da je čudno da sam pozvan na sva obiteljska okupljanja, a isključen iz ovoga. Mislim da možemo biti uljudni i podržavati jedno drugo, ali da bi i našoj djeci bilo drago vidjeti da podržavam njihovu majku. Zato je njena dužnost bia pozvati me na takav događaj - nastavio je.

Unatoč njegovom inzistiranju, korisnici Reddita brzo su stali u obranu njegove bivše žene.

- Naravno da niste pozvani na njeno vjenčanje jer ni niste dio obitelji. Jako je čudno što ste zvali njenu obitelj i žalili se na to... - napisao mu je jedan korisnik.

- Razvedeni ste i gotovo, to je to, sad prestanite manipulirati s osjećajima svoje bivše pod izlikom da je to zbog djece i pustite je da uživa s novim suprugom i bez vas  djecu - oštro je dodala korisnica.

Deset godina dopisivala se s muškarcem koji ne postoji: Osoba iza tipkovnice zapravo joj je bila vrlo blizu...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije