Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za njihovo dobro

Šanker izazvao žestoku raspravu: Otkrio je kako potajno ‘prevari’ mušterije kad misli da su popile previše

Tik Tok
16.10.2023.
u 14:30

Kada vidi da je neko previše popio, on prestane točiti alkohol, ali se pretvara da to i dalje radi

Benji Spears radi kao šanker, odnosno koktel majstor i nagledao se raznih tipova gostiju na svom radnom mjestu. Međutim, Benji ima posebnu taktiku za svoje bliske prijatelje, koji usprkos tome što su popili više nego što su trebali i dalje inzistiraju da im da još jedno piće. Otkrio je o čemu se radi, piše Daily Mail.

"Kada tvoj najbolji pijani prijatelj inzistira na još jednom piću, a znaš da treba raditi ujutro", napisao je Benji uz jedan video na TikToku.

@benjispears When your drunk bestie is insisting another drink but you know they have to work in the morning 😅 #fyp #foryou #foryoupage #serverlife #bartender #funny #comedy #trend #trending ♬ original sound - Benjispears

U snimci pokazuje kako zapravo u čašu punu leda, toči samo sodu, a zatim i malo crvene boje, kako bi izgledalo kao alkohol. Iako je napisao da ovo radi samo bliskim osobama, mnogi su u nedoumici radi li možda ovako nešto i ostalim gostima.

 "Kako da nakon ovoga ponovno vjerujem nekom šankeru", "Pa ovo stvarno nije u redu. Bolje da je jednostavno odbio napraviti mu piće", glasio je jedan komentar. "To jednostavno nije u redu", dodala je druga osoba. "Sjajno, ovo je pravi prijatelj", napisala je treća osoba. "Imam pitanje, naplatiš li to onda kao da je pravi alkohol?", upitao je još jedan korisnik na što mu je Benji odgovorio da ne naplaćuje. 

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Komentara 4

DU
Deleted user
17:31 16.10.2023.

Pravog alkića ne može prevarit s tim pa i onoga ko zna osjetit alkohol shvatio bi da ga nema u piću.

JF
Jure_Francetić
22:58 16.10.2023.

Po kretnjama njegovih ručica vidi se da je baš nježan/nježna. Ima kod nas staromodni naziv za to, ali nebih o tome.

MI
mikimouse12
16:19 16.10.2023.

A da li naplati kao da im je dao pravi koktel?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije