Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dok ne rade saloni

Skratiti ispucale vrhove na kovrčavoj kosi nije tako teško, postoji jednostavan trik

TikTok
14.04.2020.
u 07:00

Stefanie Williams otkrila je kako na brz i jednostavan način možete održavati kosu zdravom tijekom izolacije.

Stefanie Williams iz Londona otkrila je na svom TikTok profilu kako skratiti ispucale vrhove kose u karanteni, prenosi The Sun. Rekla je kako ima pet jednostavnih koraka do zdrave kose, a trebaju vam samo škare.

Ovim trikom možete održavati zdravu kosu sve dok se ponovno ne otvore frizerski saloni. Stefanie savjetuje odmah na početku da oni koji imaju prirodno kovrčavu kosu prvo ispeglaju.

U videu pogledajte kako to Stefanie radi:

@stef_fit

Stop split ends & means hair won’t break off so easily, trick my mum told me 🥰Curly hair straighten it first ❤️ ##hairtut ##chopshop ##fyp

♬ Like That X Sunday Best - rapidsongs

Podijelila je prvo kosu na dva dijela i raščešljala ih, a gornji dio zavezala je u punđu. Zatim je ponovno razdijelila kosu u manje pramenove, a zatim je svaki manji pramen počela rolati. Ispucale vrhove vidjet ćete jer će 'izviriti' iz zarolanog pramena. Škarama odrežite dlake koje vire i ne idite preblizu zarolanom pramenu. Taj postupak napravite na svakom manjem dijelu kose koji ste odvojili. 

Stefanie savjetuje da ovo napravite svaka tri tjedna, a ljudi u komentarima nisu skrivali oduševljenje isprobanim trikom. Neki kažu da to naprave svakih mjesec dana i da savršeno djeluje na kosu, a zdravi izgled vidi se odmah.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije