Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jedva čekamo

Slastičarska senzacija na Opatovini: Petra Jelenić uoči Uskrsa u ponudu Sala uvrstit će 'pinčice' koje ostavljaju bez daha!

Facebook
09.03.2023.
u 15:38

Taman u doba godine kad već tradicionalno svi gastronomski portali dijele Petrin nenadmašan recept za pincu, ova genijalna slastičarka pripremila nam je novo blagdansko iznenađenje u vidu 'pinčica'. Radi se o minijaturnim pincama koje su dodatno obogaćene pekmezom od dunje i višnje i ukrašene prekrasnom kremom od pistacija.

Kada će se 'pinčice' naći u redovnoj ponudi 'Sala' još ne znamo, ali kako se Uskrs bliži nećemo morati dugo čekati na ovu senzaciju. Ono što znamo da će svakodnevni redovi ispred Zagrepčanima omiljenog lokala biti još veći, a tko uspije ugrabiti svoju 'pinčicu' smatrat će se sretnikom. Poznato je da su mnogima Petrini slavni salenjaci još uvijek na popisu želja jer čim osvanu u vitrini nestaju u trenu. Potražnja je bila tolika da su u jednom trenutku u Salu morali ograničiti broj salenjaka koji jedna osoba može kupiti.

Foto: Facebook Leo Nicolier

Podsjetimo, iza šarmantnog lokala znakovitog imena 'Salo' stoji uzbudljivi udruženi gastronomski projekt našeg poznatog chefaTvrtka Šakote, slastičarke Petre Jelenić i Matije Belkovića iz Cogita. Petra im se pridružila u posljednji čas i, kako Matija kaže, odmah se sve drastično promijenilo nabolje! Projekt objedinjuje na jednom mjestu pekaru, slastičarnicu, bistro i coffe shop. To znači da u 'Salo' možete doći i kupiti jedan od Tvrtkovih kruhova koji su trenutačno u ponudi ili odabrati neki od kolača Petre Jelenić, a isto tako možete i sjesti, degustirati kruhove, jela, kolače i kavu iz njihove ponude te odabrati svoje favorite. Jedan od njih sigurno će biti Petrina nova 'pinčica' koja izgleda neodoljivo.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije