Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
David Skoko

'Meni nije uopće jasno kako se taj glupavi burger tako jako uspio plasirati na našem tržištu'

24.10.2023.
u 17:28

Engleskom kralju bez beda bih servirao brudet od sipa i rakovica u četvrtom mjesecu, kada su sipe najbolje i grancigule najbolje u mom kraju. Ovo možeš pojesti ovdje – i nigdje drugdje. To je ta ljepota. Da sam iz Stona, onda bih mu nudio kamenice i dagnje i one orade koje se love tamo jer se te orade hrane mlađi od kamenica i dagnji. To bih mu ponudio, to je moje, to ja imam i to je najbolje što mogu ponuditi. I to opisuje moj kraj, ispričao nam je poznati kuhar David Skoko u vinogradu obitelji Puhelek.

Komentara 21

DU
Deleted user
18:07 24.10.2023.

bravo majstore, dosta vise tih govedina u umaku od rjetkih gljiva iz cilea sa rucno branim matmut zacinom iz nepala preliveni domacim crvenim sokom borovnice posluzen na orgnskom liscu papaje. sami bulshit gdje god se okrenes. friska riba, sol biber maslinovo ujlje friski zrak to je zivotna istina. imamo svoje bolje od tudjeg a stalno glava na tudjem tjelu. mmc donalds u hrvatskoj- a jesmomse usrecili.

Avatar Le-Freak
Le-Freak
18:14 24.10.2023.

Ja volim ribu!

PO
Poletarac101
18:24 24.10.2023.

Nema bolje neg doma i domaće,nažalost ne kuži to jako ,jako puno ljudi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije