Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
treba savjet

'Supruga me vara s mojim prijateljem, ali ne znam kako da je ostavim'

Pixabay
10.02.2022.
u 21:08

On se bori s alkoholizmom, što je isprva i uništilo njihov odnos, ali njegova supruga je ostala uz njega i pomogla mu da pobijedi tu bolest

– Moja supruga je posjetila mog prijatelja više od 25 puta u posljednjih šest mjeseci. Ponovno smo se spojili nakon rastave prije tri godine – napisao je jedan muškarac za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

On se bori s alkoholizmom, što je isprva i uništilo njihov odnos. Ipak, prije par mjeseci vratio se u njihov dom i ponovno su započeli svoju vezu. No, jednog je dana slučajno vidio povijest njegove supruge u kartama te otkrio kako redovito odlazi kod njegovog prijatelja.

– Pitao sam je za to, ali ona je rekla da je on samo prijatelj. Ne znam trebam li je ostaviti ili ipak ostati jer je ona ostala uz mene tijekom mojih problema – nastavio je.

– Sada ste se vratili u vezu pa baš kao što ste joj dokazali da ćete joj se posvetiti i ostati trijezni, ona mora dokazati da će vam se posvetiti. Ako vas ona može uvjeriti da joj je vaš prijatelj bio rame za plakanje, ili samo prijatelj, onda možda možete shvatiti njezino ponašanje i krenuti dalje – odgovorila mu je Deidre.

Dostavljač hrane visio 25 metara iznad kanala kako bi dostavio hranu! Pogledajte impresivne prizore:

Ključne riječi

Komentara 2

MO
montello
13:23 11.02.2022.

Sta cekas ostavi je

OC
OCB
07:04 11.02.2022.

Samo se spakiraj i otiđi. Već slijedeći dan, okreni novu stranicu svog života. I da... danas je moderno da žene imaju ljubavnika i ako nisi na to spreman, ostani sam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije