Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Tko bi rekao: Ovo je pet razloga zašto je seks najbolji u tridesetima!

Tyre Extinguishers
02.12.2023.
u 20:30

Seksualna želja menja se s godinama, a tridesete donose puno dobrih stvari.

Tridesete su najstabilnije godine, kako u životu tako i u seksu. Ipak, neki to mogu doživjeti kao razdoblje monotonije, no nemojte podcijenjivati ovo razdoblje života jer seks je najbolji upravo u tridesetima. I to zbog ovih razloga....

Niste pod pritiskom: Naravno da želite uživati u seksu, ali ne morate nikom ništa dokazivati. Vi i parter se odlično poznajete i ne morate se brinuti oko toga kako će druga strana reagirati. 

VEZANI ČLANCI:

Bolje znate svoje tijelo: Sada već jako poznajete svoje tijelo i znate koji vam položaj najbolje odgovara, što vam smeta. I sada se više ne libite reći na glas što vam najviše paše, a što ne i to posebno uzbuđuje.  

Kvaliteta iznad kvantitete: U ovom razdoblju života prioritetui su vam drugačiji od onih u dvadesetima. ne brojite na prste koliko ste puta u tjednu imali odnos, nego cijenite to malo vremena koje imate u slobodno vrijeme kako bi se kvalitetnije posvetili partneru i potpuno uživali u tim trenucima.

Ne mijenjate partnere: Možda ste imali više partnera tijekom svojih dvadesetih godina, no vjerojatnije je da ste sada u fazi života kada ste se skrasili i imate spolne odnose samo s jednim partnerom. Da, to je dobra stvar. 

Nije samo užitak: Mnogi parovi upravo u tridesetima planiraju zasnovati obitelj i proširiti je s još jednim članom. Ovakvi seksualni odnosi su znatno drugačiji od onih u kojima ste htjeli samo užitak. 

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije