Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi tu griješe

Vozačica autobusa otkrila čestu pogrešku putnika: 'Nemojte ovo raditi sa stop tipkom za izlazak!'

Shutterstock
03.05.2024.
u 16:30

Vozačica autobusa i mama dvoje djece postala je viralna nakon što je objasnila što se događa kada putnik pritisne tipku za zaustavljanje

Ako se vozite javnim prijevozom onda je moguće da radite jednu pogrešku. Naime, vozač autobusa odlučio je riješiti beskrajnu raspravu kada je u pitanju pritiskanje tipke za zaustavljanje - i treba li doista pritiskati više puta. Na TikToku je vozačica autobusa i mama dvoje djece otkrila da kad god putnik pritisne tipku za zaustavljanje, na njezinom ekranu se pojavljuje zelena ikona zvona, piše Mirror. 

Dakle, čak i ako je gužva i ne mislite da je vozač čuo ili mislite da tipka ne radi - ne bojte se. "Nema potrebe da to radite kada želite sići na sljedećoj stanici", dodaje vozačica, pokazujući kako neki putnici stalno pritišću zvono. "Nemojte paničariti."

@tiddlywink03 We always experience this as drivers #endlessjourneyoflife #bus #busdriver #fypage #busdriversoftiktok #busdriverlife #ladybusdriver #work #bus #bell #busbell #fypシ ♬ original sound - L&G Empire

Video je privukao nevjerojatnih 9,5 milijuna pregleda i 850.000 lajkova, a tisuće su jedva čekale podijeliti svoja razmišljanja. "O moj Bože, pitao sam se to godinama", napisao je jedan gledatelj. Drugi se složio, komentirajući: "To je prilično cool." Dok je treći dodao: "Volim tu tipku." 

Međutim, komentare su preplavili i nezadovoljni putnici koji tvrde da njihov vozač autobusa uvijek prođe pored njihove stanice - čak i ako su pritisnuli tipku. "Stisnem tipku, ali vozač ne stane", ljutio se jedan putnik. 

"Pa moj vozač autobusa i dalje svaki dan propušta moju stanicu", komentirao je netko drugi. Treći je upitao: "Pa zašto moj vozač još uvijek ne staje na mojoj stanici čak i kad sam pritisnuo zvono i stojim pokraj vrata?!"

Uništavate li si mobitel? Većina nas radi ove dvije kritične pogreške pri punjenju! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije