Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što prvo vidite?

Zanimljiva optička iluzija: Jeste li zabrinuti ili bezbrižni u vezi budućnosti?

Instagram/igormorskigallery
28.04.2024.
u 06:00

Dvije su mogućnosti na slici, a ono što prvo ugledate može vam otkriti kako se osjećate u vezi svoje budućnosti

Optičke iluzije nisu samo trik oka - one ovise o tome kako mozak interpretira vizualne informacije - a to se može razlikovati ovisno od osobe do osobe. Ono što jedna osoba vidi u optičkoj iluziji možda nije ono što netko drugi vidi. Mislite da ste prilično bezbrižni? Ili idete kroz život brinući se za svaku sitnicu?

Ova optička iluzija je očito 'nevjerojatna' u prikazivanju vaših pravih osjećaja o budućnosti. Nedavno ju je podijelila Mia Yilin, kreatorica sadržaja. Tvrdi je da zelena mozgalica može "mnogo reći o vašoj osobnosti", odnosno da se može otkriti koliko ste ambiciozni, jeste li bezbrižni ili ste pak zabrinuti za budućnost, piše Mirror. 

Foto: Instagram/igormorskigallery

Prema Mijinim riječima, ako ste prvo ugledali šumu, vi ste netko tko provodi puno vremena brinući se i pod stresom ste oko svog života. Izvana izgledate samopouzdano zbog svoje ambicije i radne etike, ali osjećate se kao da ste pod stalnim pritiskom i teško vam je držati korak s poslom. "Također ste samouvjerena i disciplinirana osoba. Iako se činite vrlo bezbrižni, zapravo se osjećate vrlo tjeskobno i nesigurno u pogledu budućnosti", objasnila je Mia. 

No, ako ste prvo vidjeli ženu, onda ste poznati po tome što imate vrlo opuštenu osobnost. Praktični ste i pokušavate živjeti najbolje svaki dan. "Prilično si zadovoljan kako stvari trenutno stoje. To ne znači da odbijaš promjene, ali radije se ne bi okruživao neutemeljenim fantazijama", dodala je Mia. Ali nije sve dobro. Iako imate emocionalnu inteligenciju, s vremena na vrijeme možete biti pomalo osuđujući i samopravedni, posebno kada su u pitanju izbori drugih ljudi. "Imate izoštreno šesto čulo zbog čega vas je izuzetno teško prevariti. Iako ništa ne govorite, vrlo ste osjetljivi i na najmanje tragove i uvijek znate što vam se događa iza leđa", kaže ona.

Pouzdani i nesebični: Ovo su najsuosjećajniji horoskopski znakovi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije