Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična prosidba

Zaprosio je djevojku GPS-om i kosilicom: 'Jana, želiš li se udati za mene?'

YouTube
30.04.2024.
u 13:30

Htio je napraviti nešto posebno, a da ima veze s poljoprivredom

Christian, mladi njemački poljoprivrednik, odlučio je zaprositi svoju djevojku Janu na neobičan način - pomoću GPS-a i kosilice. Par je već osam godina u vezi, a imaju i kćerkicu, kako piše Agroklub. 

Christian je osjetio da je došlo vrijeme da ozakone svoju vezu, stoga je odlučio zaprositi Janu. Želio je da ta posebna prilika ima veze s poljoprivredom, pa su mu žuta polja uljane repice poslužila kao savršeno platno za tu romantičnu gestu. 

Jednog jutra, Christian se probudio i upisao koordinate svoje prosidbe u GPS traktor kako bi oblikovao slova u polju. Njegova namjera bila je napisati: "Jana želiš li se udati za mene?" Međutim, uslijedilo je neočekivano odstupanje od plana i na kraju je zaboravio zarez

Christian je odveo Janu na brdo preko puta polja traktorom kako bi imala bolji pogled na njegovo pitanje. Čim je pročitala poruku, odmah je pristala. Christian je zatim još jednom zaprosio klečeći na krovu traktora. Planiraju vjenčanje za ljeto 2025. 

Pogledajte kako izgleda masovno vjenčanje u Indiji: 'U grupnoj ceremoniji se vjenčalo 129 parova'

Komentara 6

ZA
zagabria5
17:05 30.04.2024.

Tko bi htio muiža koji ovakve bedastoće radi

VO
volimnju
20:59 30.04.2024.

bezveze

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
20:49 30.04.2024.

Ova prosidba je napravila štetu od 300 kila žita.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije