Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
želi vezu

'Želim biti više od ljubavnice, ali muškarac s kojim se viđam više od 10 godina se ne želi obavezati'

shutterstock
31.05.2021.
u 00:15

Mislila je da napokon mogu biti zajedno, ali čim je napustio ženu, prestao joj se javljati. Par godina kasnije, iznenada, ponovno joj je poslao poruku da je pozdravi, ali i kaže da se ponovno oženio.

- Zaljubljena sam u muškarca više od deset godina, ali on me voli držati kao njegovu ljubavnicu. Imam 39 godina i upoznala sam svog ljubavnika,dok sam bila studentica. Imali smo kratku vezu, ali on se nije bio spreman obvezati, pa je propala - napisala je jedna žena za The Sun.

Ubrzo su oboje upoznali nekoga drugog, ali ona je često razmišljala o njemu. Tada su se jednom sreli na koncertu i krenulo je prijateljstvo. Počeo ju je moliti da izađe s njim na piće, ali ona je stalno odbijala jer je bila u vezi, a on oženjen.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

- Ali održavali smo kontakt i što smo više razgovarali, to su moji osjećaji prema njemu sve više rasli. Rekao mi je da sam se i ja njemu uvijek sviđala, a sastajali bismo se na kavi i čak dijelili strastvene poljupce - nastavila je.

Prekinula je s dečkom i on je na kraju napustio ženu. Mislila je da napokon mogu biti zajedno, ali čim je napustio ženu, prestao joj se javljati. Par godina kasnije, iznenada, ponovno joj je poslao poruku da je pozdravi, ali i kaže da se ponovno oženio. Od tada imaju aferu i to traje već nekoliko godina. Duboko je zaljubljena u njega, ali shvatila je da neće ostaviti ženu i kćer zbog nje.

- Kad je slobodan, nije vam dostupan. Kad se oženi, želi vas. Želi vas kao ljubavnicu, a ne kao partnera jer voli strast i nedopušteno uzbuđenje. Neće se promijeniti. Čak i ako je za vas ostavio ženu, ne biste mu mogli vjerovati. Nekoliko je puta varao svaku ženu s kojom je bio. Zaslužujete bolje, zaslužujete nekoga tko vam se može posvetiti. Vrijeme je da napravite pauzu i prestanete ga kontaktirati i pružite si priliku da upoznate nekoga drugog. U početku će biti teško, ali kad on izađe iz vašeg sustava, možete krenuti naprijed svojim životom - odgovorila joj je Deidre.

Majka troje djece (31) potrošila je 290 tisuća kuna kako bi cijelo tijelo prekrila tetovažama!

Komentara 5

MO
montello
18:31 31.05.2021.

a budi ljubavnica bolje ti je on ne zeli vezu samo sex

DU
Deleted user
03:27 31.05.2021.

Jel lik u HDZ-U 🤭?

Avatar Behemot
Behemot
02:45 31.05.2021.

Pa nije joj baš nešto odgovorila. Što on želi, to je jasno. Što ona želi i zašto to želi to je pitanje. Nije se zaljubila u njega bez veze pa da ga može zamijeniti prvim u bircu. Jedino problem je 39 godina, vrijeme otkucava, inače je sve sjajno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije