Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šok i nevjerica

Žena kaže da zbog davne suprugove oklade razmišlja o razvodu: 'Kladio se da će mi biti prvi!'

Ilustracija
ilustracija
06.11.2023.
u 16:30

Rekao je da se, iako je kad me tek upozna bio motiviran okladom, kasnije očito zaljubio u mene i zato niti malo ne žali što smo se vjenčali”, napisala je.

Jedna je žena ispričala kako se užasno osjećala i kako je odmah počela razmišljati o razvodu nakon što je saznala da ju je suprug kad su se tek upoznali počeo zvati van jer se s kolegama u uredu kladio da će joj baš on uzeti nevinost. Naime, dok je u svojim 20-ima radila u jednom pozivnom centru , njeni su kolege među sobom pričali da dolazi iz vrlo konzervativne sredine, te da je još uvijek djevica - pa su smislili bezosjećajnu okladu, napisala je. “Očekivala sam da će me zbog te informacije izopćiti, ali zapravo je imala suprotan učinak”, objasnila je. "Dečki s posla počeli su mi počeli pokazivati mnogo pažnje i postala sam vrlo popularna", prisjetila se, no ubrzo su joj muški kolege dosadili, svi osim njenog sadašnjeg supruga.

"On i ja smo provodili sate razgovarajući, a na kraju sam ostala s njim, udala se i zasnovala obitelj", ispričala je, a brak im je bio sretan sve dok joj bivša kolegica na jednoj zabavi nedavno nije ispričala o okladi u uredu koja ju je uključivala. “Bila sam shrvana i stvarno uznemirena zbog njene priče", rekla je, a čim je došla doma i suočila muža sa svojim saznanjem, on je priznao da je sudjelovao u "djetinjastoj" okladi - i još nju optužio da je pretjerala!

“Rekao je da se, iako je kad me tek upozna bio motiviran okladom, kasnije očito zaljubio u mene i zato niti malo ne žali što smo se vjenčali”, napisala je. “Jasno sam mu rekla što mislim o činjenici da je išao toliko daleko s laži i o tome da me je možda i oženio samo da dobije okladu i oduzme mi nevinost", rekla je.

Njegovo sudjelovanje u tome smatra, kaže, gnjusnim i odvratnim, a nakon što je popričala sa svojim prijateljima i roditeljima razmišlja, priznaje, i o tome da pokrene razvod braka. "Iako vjerujem da se kasnije zaljubio i da oklada više nije bila važna, ne mogu svom mužu oprostiti što se uopće kladio o mom djevičanstvu i što je o tome pričao sa svojim prijateljima, zaključila je za The Post.

Žena ispričala: 'Saznala sam da moj suprug već 15 godina ima drugu ženu i obitelj!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije