Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je uzrujana

Žena kod kuće zatekla muža koji je trebao biti na poslu i dadilju s mokrom kosom: 'Djeca su kriva'

Shutterstock
11.11.2023.
u 00:30

Suprug tvrdi da je pretjeruje i da nije tako velika stvar

Jedna je žena na Redditu ispričala kako je unajmila dadilju da dok su ona i suprug na poslu čuva njenu djecu od pet i tri godine, no kad je prije par dana došla kući, otkrila je da je muž javio na posao da je bolestan i ostao kući, a tu je; u drugoj odjeći i mokre kose; bila i njihova 25-godišnja dadilja.

"Suprug mi je rekao da se istuširala nakon što ju je jedno od djece zalilo mlijekom. Bila sam zbunjena i vidno uznemirena, no ponovio je da se ništa bitno nije dogodilo i da su djeca dobro jer ih je on pazio to kratko vrijeme dok se ona tuširala", ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

A dodao je i kako to i 'nije tako velika stvar kako je predstavila...' “Rekla sam dadilji da mi se svejedno ne sviđa što ignorira stvari koje smo se dogovorile i što nije ni pomislila kako ću se ja osjećati kad dođem doma i ugledam nju mokru od tuširanja, no ona ne misli da je išta loše napravila".

Mama kaže da je dadilji rekla i da joj zbog takvog 'incidenta' može smanjiti plaću, na što je ona odgovorila da 'to nikako ne bi bilo pravedno'. “Moj muž stalno ponavlja da pretjerujem i da 'jadna djevojka' nije mogla ostati u mlijekom zaflekanoj bluzi... Ipak, nisam mogla da ne pomislim kako je cijela situacija neprikladna i kako bi mi bilo prirodnije da je prije mene nazvala, kao što radi za sve ostalo."

I dok se većina korisnika složila da je dadilja trebala pričekati s tuširanjem dok ona ne dođe kući, drugi su sumnjali da žena ima veći problem od toga tko koristi njezin tuš. "Hm. Unajmili ste dadilju. Vaš muž je bio kod kuće iako je trebao raditi. Dadilja se otišla tuširati. Vidim potencijalno puno veći problem korištenja tuša...", 'suptilno' joj je poručio jedan pratitelj, dodavši: "Vi ne?!"

Djevojka o bivšem dečku: 'Bio je toliko škrt da mi je naplatio boravak kod njegovih roditelja!'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije