Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasmijala mnoge

Žena naručila toliko neobičan sendvič da ga je radnik slikao: 'Tko jede tako nešto?'

Twitter/X
16.11.2023.
u 13:30

Britanka Anna nakon noćnog izlaska ušla je u fast food restoran Subway

Nijedan noćni izlazak nije potpun bez zaustavljanja u nekom fast food restoran na povratku kući. Ćevapi, kebab, pizza, McDonald's - sve su to solidne opcije i fino će upiti alkohol. Tako je jedna Britanka Anna ušla u Subway i radnika toliko iznenadila svojim izborom sastojaka, da je njezin sendvič odlučio fotografirati. Naime, u Subwayu možete sami birati i kombinirati sastojke sendviča, piše Mirror

Anna je objavila na mreži X o svojoj prvoj narudžbi u Subwayu i to je natjeralo ljude na razne reakcije. Tako je odabrala ukusnu kombinaciju crnih maslina, sira i krastavaca. 

 

Mnogi su komentirali kako je ta kombinacija neobična te da nedostaje mesa ili još nečega, a radnik je priznao da rijetko viđa tako neobičnu kombinaciju pa ju je iz tog razloga odlučio zabilježiti. 

"Isuse tko naručuje takav sendvič??" napisala je jedna žena. Drugi kritičar je dodao: "Vjerojatno se sada mogu sjetiti doslovno 1000 sendviča koji su bolji od ovoga? Prvi je samo s maslacom. Samo kruh i maslac pobjeđuju sir i krastavac." "Ovo je najgori sendvič koji sam ikad vidio", napisao je netko treći. 

Kasnije je Anna komentirala da je bila u tom trenutku pod utjecajem alkohola te da nema mesa jer je vegetarijanka.

Iznenadila se kada je vidjela uslugu koju su joj naplatili u restoranu: 'Nisam znala da to postoji!'

 

Komentara 2

BO
BorisSverige
16:04 16.11.2023.

Pitaj Dine Mehmeda Mujkica !

MI
mikimouse12
14:45 16.11.2023.

Gdje se mogu pojest cevapi od 4-6 ujutro nakon nocnog izlaska?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije