OLYMPIACOS-MAN. UTD. 2:0

United na koljenima! Olympiacos sa dva gola prednosti na Old Trafford

Olympiacos - Manchester United
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/6
25.02.2014.
u 22:35

Grci su postali tako prva momčad koja je kao domaćin stigla do pobjede u osmini finala Lige prvaka ove sezone. United je prvi nositelj koji nije zabio gol.

Manchester United nastavio je s lošim rezultatima u ovoj sezoni. U prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u Pireju srušio ih je Olympiacos potpuno zasluženo sa 2:0.

Grci su postali tako prva momčad koja je kao domaćin stigla do pobjede u osmini finala Lige prvaka ove sezone. United je prvi nositelj koji nije zabio gol.

A na terenu do 38. minuti nismo imali priliku vidjeti ništa. Bila je to vrlo oprezna igra s obje strane, a onda je Olympiacos poveo s(p)retnim potezom Domingueza. Naime, on je u mrežu De Gee skrenuo udarac Maniatisa sa 20-ak metara.

Novi udarac 'crveni vragovi' su dobili u 55. minuti kada je Campbell pucao sa 20-ak metara i pogodio za velikih 2:0 Grka.

Foto: Reuters (Ilustracija)

United je u posljednjih desetak utakmice zaigrao malo bolje, imao je i veliku priliku da smanji na 2:1, ali je udarac Van Persieja sa deset metara otišao visoko iznad gola.

- Ovo je naša najgora utakmica u sezoni. Nismo zaslužili ni neriješen rezultat. Veoma smo loše ušli u utakmicu. Preuzimam potpunu odgovornost. Moramo igrati bolje. Očekujem jak Olympiacos i u uzvratu, ali mi ćemo dati sve od sebe da preokrenemo rezultat. Nismo pružili ono što ova momčad može - rekao je trener Uniteda David Moyes.

Olympiacos je tako stigao do prve pobjede nad Unitedom u petom međusobnom susretu. U prethodna četiri Manchester je bio uvjerljiv i četiri puta je slavio.

- Napravili smo ono što smo željeli. Napadali smo i dobro igrali u obranu. Dali smo sve od sebe u ovoj utakmici i na kraju zasluženo pobijedili - rekao je strijelac Campbell.

Pred 'crvenim vragovima' je jako težak zadatak pred uzvrat na Old Traffordu, koji će igrati 19. ožujka.

>> Borussia uvjerljiva u Rusiji; Zenit prvi domaćin koji je zabio u osmini finala ove sezone
>> Posrnuli Manchester United strepi čak i pred Grcima

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije