Moćni redsi

Liverpool Tottenhamu 'uvalio' peticu, Villas-Boasa zamijenit će Maradona?

Tottenham - Liverpool
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
15.12.2013.
u 19:23

Luis Suarez sa 17 pogodaka vodeći je strijelac Premiershipa, a Liverpool za vodećim Arsenalom zaostaje samo dva boda

Liverpool ove sezone uistinu igra odlično, a to je dokazao i danas kada je uvjerljivo pobijedio Tottenham u gostima. Redsi su na White Hart Laneu slavili sa 5:0 i bodovno se izjednačili s drugoplasiranim Chelseajem.

Fenomenalnu utakmicu odigrao je Luis Suarez koji je postigao dva pogotka, a imao je i dvije asistencije. Uz njega su se u strijelce upisali Henderson, Flanagan i Sterling.

Spursi su od 63. minute igrali s igračem manje zbog izravnog crvenog kartona kojim je kažnjen brazilski reprezentativac Paulinho.

Trener Tottenhama Andre Villas-Boas na kraju utakmice izgledao je depresivno, a priča se da su mu dani na klupi londonskog kluba odbrojeni. Još prije nekoliko dana pisalo se da bi ga mogao naslijediti Diego Maradona.

Luis Suarez sa 17 pogodaka vodeći je strijelac Premiershipa, a Liverpool za vodećim Arsenalom zaostaje samo dva boda.

>>Rebiću 15 minuta u pobjedi Fiorentine, United uvjerljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije