seksi ideje

Izludite svog muškarca u krevetu uz ove jednostavne savjete

seksi žena
Foto: Shutterstock
05.06.2014.
u 21:00

Kad je žena gore oni uživaju u pogledu, a ruke i usta su mi slobodni za dodire.

Kad strasti malo popuste, nije kraj svijeta. Donosimo savjete kako ih razbuktati.

Budite glasne!

Godi im saznanje da vas mogu zadovoljiti. To je sjajan poticaj za muški ego. Osim toga, ti zvuci tijekom seksat ako su uzbudljivi! *

Budite gore!

Muškarci bez pravila vole kada je djevojka na njima za vrijeme seksa. Ako su oni na vrhu, onda im situacija djeluje autoritativno i obično nakon određenog vremena upere pogled u zid ili u jastuk.

S njom na vrhu ima puno više interakcije. Uživaju u pogledu na lijepu ženu, a ruke i usta su mi slobodni za dodire. U ovom položaju imaju osjećaj da su zajedno u nečemu uzbudljivom.

Slatko i strasno!

Neobuzdani seks uz mnogo pokreta i glasova je sjajan, ali probajte između strasnih intervala, raditi stanku da bi se nježno gledali i razgovarali. Osjetit ćete harmoniju! 

Neočekivani oralni seks

Inicirajte ovu igru dok vaš muškarac gleda. Muškarci općenito ne očekuju od žena da budu spontane u ovom području, iako se uvijek potajno tome nadaju. Kada se to dogodi, osjećaj je fantastičan!

>>Ovo su signali koje muškarci ne razumiju kod žena

>>Evo kako možete znati hoće li seks biti dobar i prije nego se razodjenete

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:42 05.06.2014.

gore - dolje...naprijed -nazad

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije