Magična brojka 15

Centimetri su ipak bitni! Koliko je visok vaš muškarac?

sretan par
Foto: Thinkstock
1/2
12.03.2014.
u 14:46

U anketi je sudjelovalo dvije tisuće žena, a čak 70 posto ispitanica izjasnilo se da se osjećaju ugodnije ako je muškarac pored njih viši

Kada je riječ o ljubavi, ispada da je visina doista važna. Većina žena želi da su njihovi izabranici 15-ak centimetara viši od njih.

Istraživanje koje je provela tvrtka Lovehoney pokazalo je da Britanke smatraju kako su kraljevski par William i Kate – savršen par.

Razlika u njihovoj visini baš je onakva "kakva bi trebala biti", piše Daily Mail.

Foto: Chris Jackson/Press Association/PIXSELL

U anketi je sudjelovalo dvije tisuće žena, a čak 70 posto ispitanica izjasnilo se da se osjećaju ugodnije ako je muškarac pored njih viši.

Iako se većina žena slaže da visina ne utječe na sam odnos između muškarca i žene, muškarcima ti "centimetri" ipak igraju ulogu. Njih šest posto priznalo je da su se barem jednom osjećali "prenisko" i to je utjecalo na njihovo samopouzdanje kada je trebalo pristupiti nekoj ženi. I glasnogovornik tvrtke koja je provela istraživanje tvrdi da visina partnera ima bitnu ulogu u osvajanju.

Ali, nema straha – visina nije bitna kada je seksualna kemija u igri, potvrdilo je istraživanje.

>>A koliko vi centimetara imate? Evo što visina kaže o nama

Komentara 17

Avatar noemy-no
noemy-no
16:00 12.03.2014.

Ovaj naslov nije za jedne kulturne medije, i nije velicina nego visina.

Avatar Karfiolštanga
Karfiolštanga
15:29 12.03.2014.

Pa da, najbolje eutanizirati sve muškarce niže od 190cm....

PA
pancake
10:40 13.03.2014.

žalosno, ali točno: visina je bitna. najsmješnije mi je vidjeti visokog muškarca i ženu koja mu dođe do ispod ramena. isto tako je smiješno kad je žena krupnija od muškarca (općenito, ne samo po kilaži) lupajte minuse, ali i samiami znate da je tako

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije