Darujemo

Osvojite festivalsku ulaznicu za Špancirfest

Špancirfest
Vecernji list
31.07.2013.
u 14:20

Na Glavnoj festivalskoj pozornici Špancirfesta ove godine nastupaju Skunk Anansie, Gibonni, Triggerfinger, Letu Štuke, Let 3, Majke, S.A.R.S., Elemental i mnogi drugi

Špancirfest ove godine traje od 23. kolovoza do 1. rujna, a osim pozornice na Starom gradu, koncerti se odvijaju na još dvije pozornice u gradu. Uz to, pripremljen je i bogat ulični program, gdje u Varaždin ponosno stižu performeri iz cijelog svijeta, ali i brojni drugi ljudi koji predstavljaju svoj kreativnost, putem glazbe, plesa, slike, zbog čega je Špancirfest i prozvan Festival dobrih emocija. 

Podsjetimo, na Glavnoj festivalskoj pozornici će ove godine nastupati Skunk Anansie, Gibonni, Triggerfinger, Letu Štuke, Let 3, Opća Opasnost, Majke, S.A.R.S., Elemental, Zabranjeno pušenje i drugi, a ulaznica vrijedi za sve koncerte.

Odgovorite na dolje postavljeno pitanje i sudjelujte u natječaju u kojem djelimo 5x1 festivalsku ulaznicu. U natječaju možete sudjelovati do petka 2. kolovoza u 15 sati i to samo jednom s jednom mail adresom, a nagrađujemo svakog desetog prijavljenog sudionika.
Sretni dobitnici su:

Ljerka Pižeta
Tamara Belović
Kristina Palić
Zoran Kovač
Tamara Franjević

Svi sretni dobitnici o načinu preuzimanja osvojene festivalske ulaznice bit će obavještni mailom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?