Darujemo

Dobitnice ulaznica za konferenciju ˝Škola za sutra - Od mozga do uma˝

Konferencija
Vecernji list
10.09.2013.
u 11:30

O važnim pitanjima odgoja i obrazovanja govorit će se u Zagrebu 20. i 21. Rujna 2013., u sklopu međunarodne konferencije.

Konferencija „Škola za sutra – Od mozga do uma“ dovodi u Zagreb neke od najpoznatijih znanstvenika iz područja edukacije te otvara pitanja kako oblikovati obrazovanje koje će pratiti promjene koje se događaju u društvu i svijesti pojedinaca tijekom procesa odrastanja i  usvajanja znanja.

O važnim pitanjima odgoja i obrazovanja govorit će se u Zagrebu 20. i 21. Rujna 2013., u sklopu međunarodne konferencije „Škola za sutra – Od mozga do uma“. Na konferenciji sudjeluje barunica Susan Greenfield, sa Sveučilišta u Oxfordu, vodeća znanstvenica na području istraživanja fizičke osnove svjesnosti te Alzheimerove i  Parkinsonove  bolesti.   Tu su i Slavica Bašić sa  Sveučilišta u Zadru, Anne Mangen,  sa Sveučilišta Stavanger, David Brierley i Marry Barrat-Due, s fakulteta Rudolf Steiner u Oslu, Tobias Richter, Beč i Jasna Held, Dubrovnik.

Za sve posjetitelje portala pripremili smo dvije ulaznice za međunarodnu konferenciju koje možete osvojiti odgovorom na dolje postavljeno pitanje. Natječaj traje do petka 13. rujna u 12 sati. Napišite nam zašto biste baš vi trebali osvojiti ulaznicu za konferenciju jer dva najbolja odgovora ćemo nagradit.

Dobitnice su:
Mirela Findrik
Đurđa Grozdanović

O načinu preuzimanja nagrade dobitnice će biti obavještene putem maila.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?