Akcija Večernjeg i Medveščaka!

Pratite školu hokeja za najmlađe na Vecernji.hr

Medveščak
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/10
06.02.2014.
u 16:33

Zavirit ćemo i u svlačionicu Medveščaka, a razgovarat ćemo i s klupskim zvijezdama od kojih ćemo saznati sve o počecima njihove sportske karijere...

Zanima vas hokej? Želite naučiti sve o ovom popularnom sportu? Evo idealne prilike za vas! U suradnji KHL Medveščaka i Večernjeg lista, na našem portalu moći ćete svakodnevno čitati sve o ovom sportu, a posebni naglasak bit će na popularne medvjede.

Cilj ove akcije je zainteresirati najmlađe navijače Medveščaka za hokej, a kod nas će se dvaput tjedno objavljivati video-članci u kojima ćete moći učiti o hokeju. Uz sve to, u našem specijalu moći ćete svakodnevno čitati zanimljive članke o Medveščaku, KHL-u i NHL-u, najboljim ligama svijeta, sudjelovati u kvizovima i učiti o povijesti zagrebačkog kluba.

Zavirit ćemo i u svlačionicu Medveščaka, a razgovarat ćemo i s klupskim zvijezdama od kojih ćemo saznati sve o počecima njihove sportske karijere...

>>Novi sportski planet: Tata, hoću na medvjede!

>>Povijest Medveščaka: Od grudanja na Šalati 60-ih do ulaska u KHL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije