Jedna od pješacima najprometnijih ulica u centru, Bogovićeva, postat će još zanimljivija večeras, kada svoja vrata po prvi put otvori novi brunch caffe bar La Bodega, koji se smjestio na kućnom broju 5. Riječ je o posve novom konceptu ugostiteljskog objekta, koji će posebno privući ljubitelje dobre \"meze\". Raznolik izbor domaćih pršuta, nagrađivanih sireva iz svih krajeva Hrvatske, maslina, posebnih krušnih proizvoda i probranih vina okosnica je ponude La Bodege, a sam je bar predviđen kao idealno mjesto za opušteni poslijepodnevni susret, manji sastanak, ukusan zalogaj po završetku radnog dana i kvalitetan uvod u noćni život. - Odlučili smo se na pristupačnije cijene kako bi što veći broj ljudi mogao kušati što nudimo.
Odabrana vina moći će se konzumirati na čaše, a cijena 1 decilitra bit će jednaka cijeni kave u centru grada, između 10 i 15 kuna - objasnio je Željko Jakić, menadžer novog bara koji privlači i rustikalno uređenim ambijentom. Prostor stropa visokog čak 6,5 metara obogaćen je raznim detaljima i antikvitetima, a uređenje potpisuje arhitektonski studio UPI 2M. U ponudi će se, uz nekoliko desetaka vrsta domaćih pršuta, naći i skupocjeni španjolski Pata Negra, čiji kilogram stoji oko 750 kuna, ali i paški sir Gligora, inače među najboljima u svijetu. Ovakav je koncept, kako kažu u La Bodegi, već viđen kao uspješan u raznim svjetskim metropolama pa vjeruju da će i Zagreb prepoznati njegovu čar.