PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

„Osvoji cd Nene Belana“

Neno Belan
VL
29.01.2014.
u 11:11

Članak 1.

Prema ovim pravilima Večernji list d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 6H/1, OIB 92276133102 priređuje nagradni natječaj naziva «Osvoji cd Nene Belana».

Članak 2.

Svrha nagradnog natječaja je ostvarivanje promidžbenih učinaka za Večernji list d.o.o.

Članak 3.

Nagradni natječaj «Osvoji cd Nene Belana» počinje 31.1.2014. od 20 sati i traje do 5.2.2014. do 12 sati te se održava u 1 (jednom) krugu.

Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 4.

Nagradni natječaj «Osvoji cd Nene Belana» počinje 31.1.2014. od 20 sati. Prvih 5 čitatelja koji pošalju mail s točnim rješenjem nagradne križaljke osvaja nagradu, a svaki od 5 dobitnika dobija:

  • CD Nene Belana + 2 ulaznice za koncert Nene Belana u Varaždinu 8.2. u Varaždinu.

Svaki dobitnik može biti izvučen isključivo jednom i može osvojiti jednu nagradu.

Članak 5.

Dobitnici koji će osvojiti nagrade u nagradnom natječaju «Osvoji cd Nene Belana » bit će objavljeni na portalu Večernjeg lista najkasnije do petka 7.2.. Sudionici u nagradnom natječaju/dobitnici prihvaćaju obvezu objave imena i fotografije za potrebe priređivača nagradnog natječaja, te primanja promidžbenog materijala koji će dobiti od Večernjeg lista i njegovih partnera. Podaci prikupljeni u nagradnom natječaju će biti korišteni u svrhe direktnog marketinga.

Članak 6.

Priređivač i partneri nagradnog natjačaja osiguravaju nagradu iz nagradnog fonda i jamče dobitniku njihovu realizaciju.

Dobitnik će biti obaviješten o preuzimanju nagrade u roku 8 dana od izvlačenja. Nagrada se preuzima u prostorijama Večernjeg lista na adresi Oreškovićeva 6H/1. Nagradu nije moguće zamijeniti za novčanu naknadu. Pravila nagradnog natječaja će biti objavljena na web portalu Večernjeg lista.

Članak 7.

Svaki dobitnik u nagradnom natječaju, koji je ispunio uvjete utvrđene ovim pravilima, treba preuzeti nagradu u gore navedenom roku. Po isteku roka iz stavka 1. ovog članka priređivač će mailom ili telefonski obavijestiti dobitnike koji nisu preuzeli nagradu, o dobitku i pravu da ga preuzme u roku 10 dana. Po isteku tog naknadnog roka dobitnici koji nisu preuzeli nagrade gube pravo preuzimanja ostvarene nagrade. Trenutkom preuzimanja nagrade, prestaju sve daljnje obveze priređivača nagradne igre prema dobitniku.

Članak 8.

Priređivač nagradnog natječaja može isti staviti u privremeno stanje mirovanja ili u cjelosti prekinuti u slučaju nastupa više sile i izraženih gospodarskih poremećaja.

Članak 9.

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju svaki sudionik prihvaća prava i obaveze iz ovih pravila.

 Zagreb, 29.1.2014.

Večernji list d.o.o.

Direktorica marketinga

Jasminka Đaković

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?