Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
12.01.2013. u 12:00

Ostojićev kabinet potrošio je u 2012. godini 397.828 kuna za hranu, piće i čašćenja

Ranko Ostojić, ministar unutarnjih poslova, nalazi se na čelu najrastrošnijeg kabineta, pokazuje istraživanje 24expressa o troškovima reprezentacije u Milanovićevoj vladi. Ostojićev kabinet potrošio je u 2012. godini 397.828 kuna za hranu, piće i čašćenja, što je znatno više od Ministarstva vanjskih poslova, a čak četiri puta više od Ministarstva turizma, gdje je realno očekivati više troškove reprezentacije. Bit će da je Ranko Ostojić u svom kabinetu okupio najbolju ekipu, bar kad je o bonkulovićima riječ.

Oživljava ekopoljoprivredu i bespravnu gradnju

Ivica Mudrinić, predsjednik uprave HT-a i predsjednik HUP-a, prema pisanju Novosti, bespravno je tijekom 2011. godine podigao šest objekata unutar svog posjeda na zaštićenom kornatskom otoku Žutu. Mudrinić je podnio zahtjev za legalizaciju objekata po novom zakonu, a javnost je tako doznala da je šef HT kupio zemljište od 160.000 četvornih metara “s ciljem oživljavanja ekološke proizvodnje tradicionalnih poljoprivrednih kultura”. Štoviše, Mudrinić je registrirao i Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo te posadio 450 maslina i vinograd sa 1000 čokota. Uskoro bi, kako je krenuo, mogao gostovati u emisiji za poljoprivrednike i požaliti se na kašnjenje isplate poticaja.

Uvođenje meditacije u škole moglo bi sve uznemiriti

Davor Pavuna, poznati fizičar, zalaže se za uvođenje molitve i meditacije u školski program. Kako je krenulo sa zdravstvenim odgojem, u nas bi i meditacija, umjesto što smiruje, samo uznemirila cjelokupnu javnost.

Čedni školski ravnatelj i golišave učenice na Facebooku

Željko Vlaho, ravnatelj Glazbene škole u Makarskoj, nedavno je donio Kodeks ponašanja i odijevanja za učenike kojim od njih zahtijeva pristojnu odjeću bez razgolićavanja dijelova tijela. Slobodna javlja da su neki građani otkrili da sam ravnatelj krši kodeks jer na Facebook stranicama škole objavljuje fotografije djece u izazovnim pozama ili u kupaćim kostimima. Možda je vrijeme da roditelji napišu Kodeks ponašanja za ravnatelja na Facebook profilu.

Komentara 2

DI
didazeljko
10:18 14.01.2013.

397.828kn.u ministarstvu ministra Ostojića za čaščenja! Koliko je metara četvornih minirane ,obradive zemlje moglo biti razminirano? Koliko je moglo biti razminirano za sve one limuzine sa neprozirnim oknima?????????Dajte,dragi moji večernjakovci:izračunajte.Sretno!

Avatar airbizz
airbizz
15:05 14.01.2013.

a koga to hrani ministarstvo unutarnjih poslova?mvp ili ministarstvo gospodrstva,za razne strane ili domaće delegacije-to može.pod delegacijama mislim investitore,poduzetnike,a ne bankare.neka potonji idu u svoje kćeri-banke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?