Adriano Galliani

Pjaca je vrhunski igrač, a više ne mogu negirati da sam bio u Zagrebu

Adriano Galliani
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
07.07.2016.
u 17:05

Pjacu prate mnogi klubovi. Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi - kazao je Galliani.

Adriano Galliani, direktor Milana, danas je tijekom predstavljanja novog trenera Vincenza Montelle spomenuo Dinamovog igrača Marka Pjacu koji bi prema pisanju medija mogao postati novi igrač slavnog talijanskog kluba.

- Neću govoriti ništa o transferima, ali Pjaca je vrhunski igrač kojeg prate mnogi klubovi. Vidjet ćemo što će se na kraju dogoditi - kazao je Galliani te komentirao fotografiju na kojoj je on u jednom zagrebačkom restoranu.

- Slika iz Zagreba? Danas svi hodaju s kamerama u džepu. Ja ne hodam okolo da me slikaju. No, vlasnik restorana me zamolio za sliku koja je nekoliko minuta kasnije bila vidljiva cijelom svijetu. A što mogu, biti zatvoren kod kuće ili nepristojan u restoranu? Na početku sam pokušao negirati da sam bio u Zagrebu, ali više to ne mogu - kazao je direktor Milana.

No, glavni direktor maksimirskog kluba, Tomislav Svetina, tvrdi kako Galliani nije uspio ni sjesti za stol s čelnim ljudima Dinama.

– Pročitao sam da je viđen u Zagrebu, ali nitko od nas s Gallianijem nije razgovarao. Ne znam zbog čega je u Zagrebu, uostalom, Zagreb je turistički grad, zar ne? Mi smo fokusirani samo na utakmice s Vardarom, a sve ovo drugo trenutačno nas ne zanima – rekao je Svetina.

>>Od otpisanog u Dinamu do najskupljeg u povijesti

>>Vlak: Pjaca je najbliži odlasku, Ćorića i Roga želimo zadržati

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
18:52 07.07.2016.

V Ljublanu nimaju po kaj ič !

DI
dida125
18:03 10.07.2016.

nema sadržaja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije