HAJDUK

Andrić glavni kandidat za šefa omladinske škole

Srđan Andrić
Petar Glebov/PIXSELL
07.03.2014.
u 21:59

Andrić, 34-godišnji vezist posljednje utakmice u karijeri odigrao je u Al Wahdi iz Abu Dhabija, dugi niz godina bio je kapetan Hajduka, a sada se želi posvetiti radu s mladima.

Jedna od posljednjih novosti u kadroviranju u Hajduku ulazak je Srđana Andrića, nekadašnjeg kapetana bijelih. Andrić je postao glavni kandidat za upražnjeno mjesta šefa omladinske škole.

Prije nekoliko dana bio je u Poljudu, razgovarao s odgovorima, popričao s trenerom Igorom Tudorom. No, prije imenovanja Andrić treba završiti školovanje.

Prema svim najavama funkciju bi trebao preuzeti na početku slijedeće sezone. Podsjetimo, glavni kandidat za šefa omladinske škole bio je Zoran Vulić, ali HNS nije udovoljio Hajdukovoj želji da istovremeno bude izbornik U-19 reprezentacije i prvi čovjek omladinskog pogona bijelih.

Andrić, 34-godišnji vezist posljednje utakmice u karijeri odigrao je u Al Wahdi iz Abu Dhabija, dugi niz godina bio je kapetan Hajduka, a sada se želi posvetiti radu s mladima.

>> Hajduk bi na ljeto mogao na pripreme u SAD?!

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Darac ZG80
Darac ZG80
13:45 08.03.2014.

zakaj svi izbornici mlađih slekcija moraju biti dalmatinci ????????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije