MARIN BRBIĆ:

Artema Milevskog ćemo prodati samo ako stigne nemoralna ponuda

Artem Milevski
Ivana Ivanovic/PIXSELL
09.01.2015.
u 21:04

Za ukrajinskog je napadača postojao interes iz Koreje, navodno je ta ponuda bila teška milijun eura, a na Poljudu su samo odmahnuli.

Spezia je navodno zainteresirana za Artema Milevskog. Navodno jer na Poljudu nitko o interesu talijanskog drugoligaša nema spoznaja. Nitko im se nije obratio, piše Goal.com.

- Ne znamo ništa o tome, Milevskij nije na prodaju. Iako postoji slučaj ako dođe nemoralna ponuda - rekao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Za ukrajinskog je napadača postojao interes iz Koreje, navodno je ta ponuda bila teška milijun eura, a na Poljudu su samo odmahnuli. Milevski je također u više navrata istaknuo kako nema namjeru otići iz Splita, s Hajdukom ga veže ugovor još godinu i pol dana.

Koliko bi netko trebao ponuditi da iz Splita odvede ljubimca Torcide? Sigurno barem dva milijuna eura...

>> Hajduk odbio ponude iz Italije i Južne Koreje za Milevskog!

Komentara 4

Avatar Pacov
Pacov
21:17 09.01.2015.

boze koje lazi sve procitas ovjde,da million kuna ne evra

DU
Deleted user
23:12 09.01.2015.

ma vridi najmanje 5 milijuna samo je problem sto to vjeruje samo uprava ajduka...

I0
ivica_01
00:46 10.01.2015.

ovi hajdukovci kao jovo josipović

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije