BEŠIKTAŠ ŽELI NIKU

Bilić ostao bez Ronaldinha pa se okreće Kranjčaru

Niko Kranjčar
Foto: PA/Pixsell
17.01.2014.
u 08:55

Niko je ove sezone u dresu QPR-a odigrao 17 utakmica i postigao dva gola. Vrijednost mu se procjenjuje na oko tri milijuna eura.

Slaven Bilić i Bešiktaš nis uspjeli dovesti Ronaldinha pa se okreću Niki Kranjčaru.

Hrvatski veznjak je igrač kijevskog Dinama, a trenutno je na posudbi u engleskom drugoligašu Queens Park Rangersu. Turski mediji napominju da Dinamo neće raditi probleme Kranjčaru odlučili se na odlazak u Bešiktaš.

Inače, Niko je ove sezone u dresu QPR-a odigrao 17 utakmica i postigao dva gola. Vrijednost mu se procjenjuje na oko tri milijuna eura.

>> Nova šansa za Bilića: Poništena utakmica Bešiktaša i Kasimpaše

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije