HAJDUK PROTIV ODGODA

Brbić: Dinamo i Rijeka ne smiju igrati na proljeće, regularnost lige je narušena

Marin Brbić
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
24.11.2013.
u 15:39

- Regularnost natjecanja je narušena. Ne smije se dozvoliti da Dinamo i Rijeka zaostale utakmice igraju na proljeće jer će tada biti u drugačijim sastavima i prvenstvo će definitivno biti neregularno - rekao je Brbić.

Odgode utakmica Rijeke i Dinama nisu najbolje sjele predsjedniku Hajduka Marinu Brbiću. Prvi čovjek splitskog kluba smatra da prvenstvo neće biti regularno ako se Hajdukovim rivalima dozvoli da odgođene utakmice igraju na proljeće.

- Regularnost natjecanja je narušena. Ne smije se dozvoliti da Dinamo i Rijeka zaostale utakmice igraju na proljeće jer će tada biti u drugačijim sastavima i prvenstvo će definitivno biti neregularno - rekao je Brbić.

Brbić smatra da su Dinamo i Rijeka trebali igrati danas.

- Utakmice Istre i Dinama te Lokomotive i Rijeke su morale biti odigrane u isto vrijeme dan nakon odgode. Sve drugo je pogodovanje određenim klubovima.

>> Brbić: Ne zovite me jer novac još nije sjeo

Komentara 6

Avatar mohito
mohito
21:19 24.11.2013.

u petom kolu je odgodjena tekma hajduk:lokomotiva na zahtjev hajduka zbog "velikog broja igraca u reprezentacijama?!?" - totalno nebulozan zahtjev, ali im je prihvace, a zapravo su hajduku falila 4 igraca (mikanovic, tomicic, caktas i kis...) - i ta odgodjenaa tekma je odigrana ne drugi dan, nego 17 dana kasnije - i to je naravno po brbicu bilo regularno…s druge strane, onaj teren jucer u puli se jos bar deset dana nece dovest u regularno stanje a kamoli drugi dan, da ne kazem da dinamo i rijeka igraju srijeda-subota zbog europskih tekmi i trazili su par puta odgodu kad im je stvarno raspored bil uzasan i nije prihvaceno - brbic je u najmanju ruku nekorektan da ne kazem nesta gore...

NI
nisde
16:06 24.11.2013.

Ovaj Brbić je "lijep" i "pametan" čovijek, naprosto mu se divim.

MO
mojazemlja
18:18 24.11.2013.

A možda do proljeća Širić i Poljak budu slobodni...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije