PREUZEO DRUGOLIGAŠA

Ćiro otišao u Tuzlu: Svi bježe jer Zdravko Mamić vlada hrvatskim nogometom!

Ćiro Blažević
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
11.01.2014.
u 21:00

- Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! Sa njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u Klubu - rekao je predsjednik Azmir Husić

Miroslav Ćiro Blažević novi je trener Slobode iz Tuzle! Ćiro će BiH drugoligaša voditi do kraja sezone nakon čega postoji mogućnost produljenja ugovora.

– Evo me, sine, postao sam trener Slobode. Presudio je entuzijazam ljudi koji vode klub. Predsjednika koji je u dobrim odnosima s gradonačelnikom i ljudima koji imaju viziju da taj klub vrate na staze ugleda kakav je nekada uživao u bivšoj jugoslavenskoj ligi. Slijedi mi sada borba za vrh. Vodeća momčad Jedinstvo bježi pet bodova i sada je na meni da opet izborimo prvu ligu. Ovo je za mene veliki izazov, ali i želja da pokažem svima onima koji kažu da je Ćiro “passe”. K...c je moj “passe”. Ćiro je još živ. Moram raditi jer jedino tako živim. Pogledajte što se događa kad Zdravko Mamić vlada hrvatskim nogometom. Svi treneri bježe u inozemstvo. Nitko ne može u Hrvatsku od Ivankovića, Jarnija, Jurčevića... – u svom je stilu poentirao Ćiro.

Ćiro će svoju novu momčad preuzeti 17. siječnja, a dan kasnije početi s pripremama za iduću sezonu.

- Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog stožera Slobode! S njim smo dogovorili suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u klubu - rekao je predsjednik Azmir Husić za službenu stranicu kluba.

Trener svih trenera bio je blizu preuzimanja Solina kojega je na kraju odbio zbog loših uvjeta u klubu.

>> Ćiro ne preuzima Solin: To su divni ljudi, ali uvjeti su loši

Komentara 24

JA
JackRussell
08:09 12.01.2014.

Je Ćiro, bitno da u BiH nogometu nema nikakve korupcije, pogotovo u Tuzli. Baš me zanima kako ćeš reagirati kad ti ujutro na vrata pokuca neka nabildani čelavac i od tebe traži da pustiš utakmicu. Koliko je poznato, Mamić to od tebe nikada nije tražio.

KA
karambita
20:29 11.01.2014.

Nema raja bez rodnoga kraja

Avatar Django
Django
21:22 11.01.2014.

Lesi se vraća kući....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije