Dva gola Džeke

City ponizio United na Old Traffordu, Arsenal kiksao kod kuće!

Manchester United - Manchester City
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/7
25.03.2014.
u 22:49

Chelsea je vodeći, ima 69 bodova, tri manje od Cityja, ali i dvije utakmice više. Liverpool je treći sa 65 bodova (utakmica manje od Chelseaja), dok Arsenal ima 63 boda.

- Želimo pobijediti City u gradskom derbiju i pokazati da smo i dalje nogometna sila, da se na nas mora računati, rekao je trener Manchester Uniteda David Moyes uoči današnje utakmice, ali to mu nije uspjelo.

City je na Old Traffordu pobijedio sa 3:0 i nastavio utrku za prvaka. Dva pogotka postigao je Edin Džeko, a jedan Yaya Toure.

Već u 40. sekundi utakmice gosti su poveli. Nasri je primio loptu na desnoj strani, okrenuo Ferdinanda te pogodio vratnicu, a na odbijenu loptu natrčao je Edin Džeko i zabio za rano vodstvo. Mogao je Džeko u 18. minuti povisiti vodstvo, ali mu je De Gea obranio zicer.

Arsenal remizirao

U nastavku utakmice City je krenuo bolje pa je tako Džeko u 56. minuti povisio na 2:0. Nasri je ubacio iz kuta, a BiH reprezentativac odlično reagirao i nogom zakucao pod prečku. U posljednjoj minuti utakmice Yaya Toure dodao je sol na ranu i zabio za 3:0, a publika je negodovanjem pokazala Moyesu da je vrijeme za odlazak s klupe.

Arsenal se izgleda još uvijek nije uspio oporaviti od šestice Chelseaja pa je kiksao i kod kuće protiv Swanseaja (2:2). Bony je doveo goste u vodstvo, a Podolski i Giroud su preokrenuli rezultat. No, u 90. minuti Flamini je postigao autogol.

Everton je sa 3:0 u gostima bio bolji od Newcastlea. Chelsea je vodeći, ima 69 bodova, tri manje od Cityja, ali i dvije utakmice više. Liverpool je treći sa 65 bodova (utakmica manje od Chelseaja), dok Arsenal ima 63 boda.

>>Bayern osvojio 24. naslov, Mandžukiću 36 minuta!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije