Izbori u Dinamu

Član IO Cvitković: Mamić doista odlazi! Ova četvorka? Ma dajte...

Dario Šimić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
20.03.2014.
u 10:15

– Razgovarali smo o tome, imamo informacije da će navijači nastaviti s rasizmom i izbaciti nas iz Europe – potvrdio nam je član Izvršnog odbora Dinama Ivica Cvitković

Zdravko Mamić i svojim je bliskim suradnicima u Izvršnom odboru Dinama rekao da nema drugog izbora, da mora otići iz kluba.

– Razgovarali smo o tome, imamo informacije da će navijači nastaviti s rasizmom i izbaciti nas iz Europe – potvrdio nam je član Izvršnog odbora Dinama Ivica Cvitković.

Je li jedino rješenje da Mamić ode?

– A što drugo? Kad nas u suprotnom žele izbaciti.

Mogu li Šimić, Marić, Šokota i Bišćan voditi klub?

– Ma dajte, pa vi ste ozbiljan čovjek... – odgovorio je Cvitković i dodao:

– Jedno je da daju novac i kupe klub, ali ovako bi to bilo igranje. Nema više socijalizma pa da novac dolazi. Dinamo je ozbiljna tvrtka i trebaju ga znati voditi, kao što ja vodim svoju. Što će biti ne znam, znam da je Mamić klub vodio jako uspješno. U ovom trenutku nismo razmišljali tko bi ga mogao naslijediti – zaključio je Cvitković.

Ode li Mamić, a s njime i cijelo vodstvo kao što je najavio predsjednik Barišić, mogući su novi izbori. Bude li ih provodio sadašnji sastav Skupštine, zapravo velikih potresa ne bi ni bilo. Skupština je dobrim dijelom sastavljena od zaposlenika kluba (Sanda Mamić, Ljubica Matanović, Miljenko Sakoman, Ankica Mezak, Vlatka Peras, Amra Peternel, Željko Kordić, Marko Vukelić, Ada Pernar... tu je niz bivših igrača plavih te uglednih ljudi iz raznih sfera života, kao što su odvjetnik Marijan Hanžeković, spomenuti privrednik Cvitković, nekadašnji predsjednik HNS-a Mladen Vedriš, ali i dobar dio Mamićevih prijatelja. Rasplet će biti zanimljiv...

>> U Hajduku je slična priča završila krahom. Čak i privatnim
>> Mislite li da Bišćan, Šimić, Marić i Šokota mogu preuzeti Dinamo?

Ključne riječi

Komentara 22

ER
eragram
11:40 20.03.2014.

Evo gledam terene na NK Lokomotiva - savršenstvo. Nadam se da će Mamić na Kajzericu!

Avatar pretplatniik
pretplatniik
11:06 20.03.2014.

Prije bi oni mogli ući ko treneri,skauti ili članovi skupštine nego voditi klub.Vođenje kluba je nešto sasvim deseto od igranja nogometa na visokoj razini.Da bar jedan imam iskustva u vođenju nekakvog kluba.Ako bude min.10 tisuča navijača po tekmi dok Mamić otiđe onda je vrijedilo sve jer se zato i igra nogomet.

MO
mojazemlja
13:04 20.03.2014.

Još da im se pridruži Boža Balaban...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije