Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAZAO MAJICU BBB-a

Dario Tomić: Podržavam samo navijače, ne huligane

Dario Tomić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
22.04.2014.
u 11:00

– To što sam svoj prvi pogodak u HNL-u postigao protiv Hajduka i tako pokazao majicu samo je slučajnost. I nek se zna da ne podržavam huligane na stadionu kako su to neki protumačili – istaknuo je Dario.

Dario Tomić (26), igrač Hrvatskog dragovoljca, oduševio je navijače Dinama, Bad Blue Boyse, kada je prilikom proslave pogotka protiv Hajduka pokazao ispod dresa majicu sa znakom Omege. Za BBB taj znak simbolizira otpor prema upravi kluba, s čijim se načinom rada  nikako ne slažu.

Trenirao ga Šećerbegović

– Nisam želio da se zbog te majice toliko piše po medijima. Ta majica samo je dokaz da sam navijač Dinama. Uostalom, tu sam majicu imao na svakoj utakmici. Mogao sam postići pogodak protiv Istre, Slavena ili Osijeka i opet bih je pokazao. To što sam svoj prvi pogodak u HNL-u postigao protiv Hajduka i tako pokazao majicu samo je slučajnost. I nek se zna da ne podržavam huligane na stadionu kako su to neki protumačili – istaknuo je Dario.

Bez obzira na to što nije skinuo dres, dobio je žuti karton.

– Prebacio sam dres preko glave, a to znači žuti karton. Ne sjećam se da sam dres navukao preko glave, ali očito jesam jer sam dobio karton. Sigurno je da mi je žao što neću danas igrati protiv Dinama – istaknuo je.

Rođen je u Tuzli gdje je prošao cijelu nogometnu školu, a sa 17 godina debitirao je za prvu momčad Slobode.

– Trener mi je bio Dževad Šećerbegović, najpoznatiji nogometaš Slobode, reprezentativac bivše Jugoslavije. U Slobodi sam igrao u veznoj liniji. Kako u Tuzli ima puno navijača Dinama, tako sam i ja počeo navijati za modre – istaknuo je.

Zbog posla otac i cijela obitelj preselila se u Malinsku, na otok Krk.

– Te, 2005. godine Dinamo je igrao Ligu za ostanak, ali svejedno sam ostao njihov vjerni navijač – istaknuo je.

Potom je igrao za Novalju, Pomorac, Čakovec, Goricu, a prije dvije godine došao je u Hrvatski dragovoljac.

Želio bi u Dinamo

- Imam ugovor do 2015. godine, ali i opciju da mogu otići ranije ako nađem nešto bolje. Sigurno je da ću težiti nečemu boljemu – rekao je Tomić.

Možda odlasku u Dinamo?

– Ne bi bilo loše.

Nije ga Ćiro Blažević zvao u Slobodu?

– Ha, ha, nije. To bi za mene ipak bio korak natrag – rekao je.

Pet utakmica propustio je zbog ozlijede zadnje lože.

– Hvala Bogu, sada je sve u redu i spreman sam pomoći momčadi kako bismo ostali u ligi – naglasio je.

Rijeka i Slaven su u velikoj seriji?

- Ne bih to komentirao - zaključio je Dario.

>> Dragovoljac posramio posve nezainteresirani Hajduk, bitka se nastavlja

Komentara 4

MA
magnum2013
12:43 22.04.2014.

Ha šta se može! Sad lijepšo danas utrpati 4-5 komada pa neka u drugoj ligi pokazuje i gače ako mu je volja.Onako slučajno, a njemu će biti drago jer je navijač Dinama.

DU
Deleted user
11:09 22.04.2014.

Zbog pokazivanje majice samo tri naslovnice!? Malo,brate ,malo ! Treba još jedana velika naslovnica u Maxu i prije svake utakmice Dragovoljca podsjetiti na taj veličanstveni potez! Pljuc !!!!

Avatar Zagrepčanec123
Zagrepčanec123
11:27 22.04.2014.

1član-1glas! Dinamo vratiti navijačima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije