PRIJATELJSKA

Dinamo protiv Metalurga vodio 2:0 pa izgubio utakmicu

Soudani
Foto: Davor Javorović/Pixsell
28.01.2014.
u 18:27

Prvi put je za plave zaigrao Cleyton, drugih 45 minuta, imao je i nekoliko prilika te pokušao zaraditi jedanaesterac, ali je za taj pokušaj dobio žuti karton.

Sve je izgledalo tako dobro, Dinamo je poveo 2:0 protiv sedmoplasirane momčadi ukrajinskog prvenstva, Metalurga, a onda je u nastavku stao i na kraju izgubio sa 3:2.

Plavi su poveli preko Soudanija koji je izbliza pospremio loptu u mrežu u 15. minuti susreta u Beleku. I plavi su stiskali, bili bolji, imali su još prigoda. Čak je i iskrilo, sudac je morao pokazati nekoliko žutih kartona, pa i isključiti igrača Metalurga.

Kad je u prvim minutama nastavka Čop zabio za 2:0, činilo se da je tu priči kraj, da će plavi, nakon poraza od Züricha upisati i prvu pobjedu u Turskoj, kao da su stali, pustili su sve igračima iz Donjecka koji je to iskoristio i golovima u 53., 68. i 75. minuti preokrenuo rezultat. Pokušao je Dinamo, uz brojne izmjene barem do "boda", imao i prilika, ali ipak je upisao poraz.

Ono što brine je velik broj primljenih pogodaka, četiri od Züricha i tri od Ukrajinaca, previše čak i za pripremni period i sigurno predstavlja veliku brigu Zoranu Mamiću. Prvi put je za plave zaigrao Cleyton, drugih 45 minuta, imao je i nekoliko prilika te pokušao zaraditi jedanaesterac, ali je za taj pokušaj dobio žuti karton.

Dinamo je igrao u sastavu: Sandomierski – Pinto, Addy, Šimunić (od 78. Capan), Lima – Ademi (od 58. Leko), Antolić (od 67. Pavičić), Halilović (od 46. Cleyton) – Soudani (od 70. Brodić), Fernandes (od 58. Murić), Čop (od 60. Beqiraj).

Plavi će u petak igrati posljednju utakmicu u Turskoj s Poljskim Pogonom, a u nedjelju se vraćaju u Zagreb.

>> Pogledajte kako je Zürich jučer razbio Dinamo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije