STIŽE IZ KAYSERISPORA

Dinamo u Turskoj pronašao zamjenu za Sammira! Upoznajte Cleytona

Cleyton
Foto: screenshot/youtube
1/2
21.01.2014.
u 22:16

Cleyton je ove sezone za Kayserispor odigrao 14 utakmica, postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije.

Dinamo je u Turskoj pronašao pojačanje, zamjenu za Sammira. Plavi će, a potvrdio je to i Zdravko Mamić, uzeti 30-godišnjeg Brazilca Cleytona koji je dosad igrao kod Roberta Prosinečkog u Kayserisporu.

Otišao je Žuti, a otišao je i Cleyton. Raskinuo je ugovor s klubom, za njega nema odštete i samo ga liječnički pregled dijeli od potpisa za Dinamo.

Cleyton je ove sezone za Kayserispor odigrao 14 utakmica, postigao jedan pogodak i upisao dvije asistencije (prošle sezone 33 utakmice, šest golova i osam asistencija).

Igrao je u raznim grčkim klubovima (ima i grčko državljanstvo) među kojima je najzvučniji Panathinaikos, potom u Metalurgu iz Donjecka, te u Kayerisporu. Tržišna vrijednost po Transfermarktu mu je 2,5 milijuna eura.

Mamić je doveo igrača kojeg je trenirao Robert Prosinečki

>> Mamić poludio na Fernandesa i izvadio ga u 20. minuti: Bio je totalno van utakmice
>> Dinamo izgubio 2:4 od Züricha, ozljeda Taravela

Ključne riječi

Komentara 1

AS
asi2013
09:21 22.01.2014.

Mamić je majstor da skuplja otpatke koji mu neće donijeti nikakav istinski pomak u kvaliteti, a onda će prodati prvog od naših koji ima cijenu!! To sigurno neće promjeniti odnos navijača prema ovakvom Dinamu, pa da ima stotinu ljudi koji će njegovati odnos sa navijačima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije