Liga prvaka

Eduardo: Igramo s Unitedom na Old Traffordu. Kud ćeš veće motivacije

Eduardo Šahtar
Foto: Segodnya/PIXSELL
10.12.2013.
u 10:28

- Još nismo u blagdanskom raspoloženju. Igramo protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. Veća motivacija od toga nam ne treba. Utakmica s Unitedom je dovoljna motivacija - rekao je Eduardo.

Šahtar se danas na Old Traffordu bori za prolazak u osminu finala Lige prvaka. Bit će to posebna utakmica za Eduarda da Silvu koji je u Engleskoj tri godine nosio dres Arsenala.

- Još nismo u blagdanskom raspoloženju. Igramo protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka. Veća motivacija od toga nam ne treba. Utakmica s Unitedom je dovoljna motivacija.

United je osigurao prolazak u skupini Lige prvaka, no u prvenstvu igra katastrofalno. Spominje se i otkaz treneru Davidu Moyesu.

- Mislim da se nisu puno promijenili. Snažna su momčad iako ove sezone imaju određenih problema.

S druge strane, Arsenalu ide odlično. Može li do naslova?

- Nije vrijeme da pričamo o tome. Koncentriran sam samo na sutrašnju utakmicu - nije htio Dudu prognozirati šanse svojeg bivšeg kluba.

Engleske je novinare zanimao hoće li Eduardo protiv Manchester Uniteda igrati od prve minute.

- On je tu došao kao dio momčadi. Odluku o sastavu ću tek donijeti - trener Šahtara Mircea Lucescu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije