1000. UTAKMICA NA KLUPI TOPNIKA

Eduardo: Wenger je igračima Arsenala poput oca

Eduardo da Silva u dresu Arsenala
PA/Pixsell
21.03.2014.
u 16:33

- Jako nas je volio. Mislim da je za sve igrače koji dođu igrati u Arsenal poput oca - ispričao je Eduardo

Arsene Wenger (64) preuzeo je Arsenal davne 1996. godine, a u subotu će protiv Chelseaja obilježiti 1000. utakmicu na klupi topnika. Čestitke Francuzu stižu sa svih strana. Među čestitarima je i naš Eduardo da Silva koji je tri godine igrao u Arsenalu.

- Arsenal je gostovao kod Boltona i pobijedili smo 2:0. Upisao sam dvije asistencije, a sljedeći dan Wenger mi je prije treninga rekao: "Meni su važnije dvije asistencije nego gol. No, tebi je važnije zabiti nego asistirati". Bila je to neka vrsta šale. Jako nas je volio. Mislim da je za sve igrače koji dođu igrati u Arsenal poput oca - ispričao je Eduardo za Daily Mail.

>> Pjevat ću hrvatsku i brazilsku himnu, a neću slaviti zabijem li gol

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije