Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
spas na kajzerici

Franko Andrijašević sam tražio posudbu u Lokomotivu

Franko Andrijasević
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
09.01.2015.
u 09:00

- Nadam se da ćemo s Frankom u momčadi napokon i mi pobijediti Dinamo - rekao je Božidar Šikić.

Ovo su citati s Dinamove službene stranice od 20. lipnja 2014. godine.

– Znam da Dinamo ima niz kvalitetnih igrača, a dosta veznih došlo je baš u ovom prijelaznom roku. Ipak, puno je utakmica, a i svakako vjerujem u sebe i vlastite mogućnosti. Cijenim svakoga i na meni je svaki trening davati sve od sebe, a onda će treneri odlučiti tko će dobiti priliku – kazao je toga dana ozareni, novopečeni dinamovac Franko Andrijašević.

Nismo previše razmišljali

Na njega se nadovezao trener Zoran Mamić.

– Dugo već pratimo Franka i zadovoljni smo što smo ga uspjeli dovesti u Dinamo. Kada se otvorila mogućnost, nismo previše razmišljali i sretni smo što je Franko s nama u svlačionici. Riječ je o tipu modernog veznog igrača koji igra u oba smjera, opasan je u prekidima i sigurni smo da će donijeti dodatnu kvalitetu našoj igri – kazao je oduševljeni šef svlačionice.

Nakon nešto više od pola godine, opet citiramo GNK Dinamo, odnosno Zorana Mamića. Jučerašnja objava:

– Vezni igrač Franko Andrijašević ide na posudbu u Lokomotivu gdje će ostati do kraja sezone. Igrač je izrazio želju što više igrati u polusezoni koja dolazi, a kako mi imamo mali broj utakmica i Lokomotiva je izrazila interes, složili smo se da je posudba najbolja opcija za sve.

Tako se nesretni (ili možda opet presretni, zato što će opet igrati) Franko u šest mjeseci od zvijezde prijelaznoga roka u Dinamu prometnuo u višak, u obeshrabrenoga dečka koji je na Kajzericu pobjegao pred ovom konkurencijom na zadnjem veznom: Ademi, Vukojević, Goncalo.

Svi igraju protiv plavih

Andrijašević će biti deveti Dinamov igrač na posudbi u Lokomotivi. Zajedno s njim prešli su Petar Mamić i Dino Perić, a otprije tamo su Zelenika, Biljan, Leko, Pavičić, Rukavina i Marić. Toliko dinamovaca nema čak ni Rijeka...

– I svi imaju pravo nastupa protiv Dinama! – kaže direktor Lokomotive Božidar Šikić i dodaje:

– Nadam se da ćemo ih napokon pobijediti i svima začepiti usta!

Lokomotiva je domaćin Dinamu u prvom proljetnom kolu 7. veljače.

>>Dinamo kreće s pripremama, ima i nekih novih igrača!

>>Mamić odbio 6,5 milijuna eura za Brozovića, ali Milan ne odustaje

Komentara 2

LI
Lisabon
10:24 09.01.2015.

Dasovicu,vec sam pomislio da s tobom nesto nije u redu,jer nisi vec vise od 10 dana napisao nista negativno o Dinamu.Bilo bi zgodno citirati tvoje clanke unazad 6 mjeseci u kojim si pisao stvari koje su se poslije pokazale potpuno krivim da ne kazem izmisljenim.Nisam takodjer nikad u nijednom glasilu procitao citate 6 mjeseci starih izjava.Npr kad su Iluridze,Abduholikov,Bukva ili Jo dosli u Hajduk pa se pisalo :Abduholikov-Tata mi je pricao kako je hajduk veliki klub i ja od tada sanjam zaigrati u bijelom dresu.Bukva:citav zivot navijam za Hajduk i ostvario sam san,Jo-od prvog dana u HR nogometu sanjam bijeli dres itd.Pa su ih otjerali.A Dinamo salje Franka na posudbu i ako tamo bude igrao dobro i bio najbolji,onda ce ga vratiti.Kao i npr pasalica celsea.I ne pisi gluposti jer Franko nije bio zvijezda prelaznog roka ,osim mozda jer je Hajduk spasen od stecaja s tih 600 000 E.No ti ces dalje ionako po svome.Zelim ti sve najbolje u 2015 te da tvoj Hajduk izbori kvalifikacije za Evropu.Pozdrav i tvojem kolegi Marsicu.

DI
dinamojavolim1
16:05 09.01.2015.

nema veze...bar smo pomogli hajduku da isplati place igracima i radnicima,jer zacudo onda im je mamic bio dobar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije