Oborio rekord

Halilović 'skinuo' Vukušića: Postao najmlađi strijelac u derbiju

Dinamo Hajduk
Igor Kralj/PIXSELL
05.12.2013.
u 12:05

- Dao sam gol Hajduku sa 17 godina, zauvijek ću pamtiti ovu večer. Ne znam je li mi ovo najdraži pogodak u karijeri, ali sigurno ću ga se uvijek sjećati

Dinamo je jučer pobijedio Hajduka sa 5:0, a posljednji pogodak na utakmici postigao je Alen Halilović. Nakon što je prošle sezone postao najmlađi debitant u HNL-u, a odmah zatim i najmlađi strijelac u povijesti lige, mlada Dinamova nada jučer je postala i najmlađi strijelac u vječnom derbiju.

Alen je zabio pogodak s manje od 17 i pol godina, a 'skinuo' je tako Antu Vukušića koji je dosad držao rekord. "Sinjski dijamant" zabio je gol u derbiju četiri dana prije 18. rođendana.

- Dao sam gol Hajduku sa 17 godina, zauvijek ću pamtiti ovu večer. Ne znam je li mi ovo najdraži pogodak u karijeri, ali sigurno ću ga se uvijek sjećati - rekao je Halilović.

>>Šimunić i Pinto: Navijači su bili fantastični, bili su nam 12. igrač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije