Samouvjereni Zlatan

Ibrahimović: Ne treba mi Zlatna lopta da bih znao da sam najbolji

Zlatan Ibrahimović
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
28.11.2013.
u 11:41

PSG je jučerašnjom pobjedom izborio osminu finala Lige prvaka, a Ibro je zabio svoj osmi pogodak ove sezone u tom natjecanju

Zlatan Ibrahimović jučer je pogotkom sudjelovao u pobjedi PSG-a nad Olympiacosom u 5. kolu Lige prvaka. Bio mu je to osmi pogodak u Ligi prvaka ove sezone, a nakon utakmice novinarima je dao zanimljivu izjavu.

- Nagrada Zlatna lopta za neke je od krucijalne važnosti, no ne i za mene. Meni to ne treba da bih znao da sam najbolji - rekao je Ibrahimović koji je uz Messija, Riberyja i Ronalda jedan od glavnih kandidata za spomenutu nagradu.

PSG je jučerašnjom pobjedom izborio osminu finala Lige prvaka.

Komentara 2

UN
unbekant
11:59 28.11.2013.

Sigurno si najbolji nogometas danasnjice Ibre,ali ti si s balkana,i imas to neizbjezno prezime,s ta tri zadnja famozna slova........sanse su ti 0.........

IS
istri
15:44 28.11.2013.

massi je 100 puta bolji od tebe i ako je manji ali i veci covjek od tebe. ti si bahat i grozno antipatican tip.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije