TROJICA JOŠ STIŽU

Istra započela s pripremama: Pamić na prvom treningu imao 33 igrača

NK Istra
Foto: Duško Marušić /Pixsell
1/4
03.01.2014.
u 19:29

Pripremama će se naknadno priključiti Ilić, Jo i Woon.

Nogometaši Istre su popodnevnim treningom na Aldo Drosini započeli pripreme za drugi dio sezone. Na prvom treningu Igor Pamić imao je čak 33 igrača. Naime, uz 23 igrača seniorske momčadi, na treningu su bila četiri juniora te šest igrača koji su stigli na probu.

Od juniora će se pokušati nametnuti Robert Dadić, Tin Ivanović, Viktor Vošten te Antonio Mance, a šest igrača koji su stigli na probu su Filip Cvrk, Filip i Luka Leko, Robi Jakovljević, Miran Horvat te Jakov Filipović.

Pripremama će se naknadno priključiti Ilić, Jo i Woon.

Istra prvenstvo otvara zaostalom utakmicom protiv Dinama koja će se u Puli odigrati 6. veljače.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije