MINISTAR PORUČIO

Istup Mamića je demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona

Željko Jovanović
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
29.11.2013.
u 20:14

Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i izvršnog odbora HNS-a predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa - poručio je Jovanović.

Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić je istaknuo kako navijači Hajduka na nedjeljni derbi na Maksimir mogu doći bez vaučera.

Na taj njegov istup reagirao je HNS, ali i ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović.

Priopćenje ministra donosimo u cijelosti:

'Jednaka pravila vrijede i za Hajduk, Dinamo i Rijeku ili bilo kojeg prvoligaša pa stoga istup čelnika Dinama i izvršnog odbora HNS-a predstavlja demagoško prodavanje magle i izrugivanje zakona, propisa i odluka najvišeg tijela hrvatskog nogometa, čiji su članovi i čelnici Dinama pa očekujemo da se HNS hitno očituje o ponašanju svog čelnika te da spriječi potencijalni kaos na utakmici Dinama i Hajduka. '

>> Mamićeva odluka iznenadila i HNS: Evo što oni kažu o tome
>> Mamić: Pozivam sve građane da u nedjelju zaokruže 'za'!

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Ribnik6
Ribnik6
21:25 29.11.2013.

Jovanoviću, jedino što je demagoško prodavanje magle je seksualna perverzija koju namećeš maloj djeci da uče.

ĆA
ćaćaća
22:31 29.11.2013.

najveći demogog o demagogiji :))

DU
Deleted user
22:29 29.11.2013.

Mozemo misliti o Mamicu sto hocemo, ali ovaj je potez genijalan! Mi smo svi Hrvati, pripadnici jednoga u vlastitoj drzavi ugrozenog naroda. Od strane Jovanovica i njemu slicnima! Poziv da zajedno pogledamo utakmicu, da fer navijamo za nas klub i da porazeni uzdignuta cela cestita pobjedniku te da na kraju svi zajedno sa plavim i bijelim zastavama odemo do Jelacic placa i zajedno proslavimo i nogomet i nasu ljudsku povezanost bez obzria u kojem kraju Hrvatske zivimo je nesto cega se ova vladajuca klika boji. I zato ce sve napraviti da isprovociraju ili jednu ili drugu stranu da bi doslo do sukoba te da bi poslije mogli likovati! Dragi navijaci i jednog id rugog kluba: pokazimo tko smo, pokazimo da volimo sport, pokazimo da smo kulturan narod. I pokazimo na taj nacin ujedinjeni, sto mislimo o ovoj vladi koja nas stalno razjedinjava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije