MATEO KOVAČIĆ:

'Još nisam postigao pogodak i to mi stvara mali pritisak'

Mateo Kovačić
Reuters (Ilustracija)
12.12.2013.
u 15:45

- Ima još puno segmenata u mojoj igri koje mogu popraviti. S trenerom Walterom Mazzarrijem puno radim na obrani, no istovremeno želim biti opasniji prema suparničkom golu - rekao je Kovačić.

Mateo Kovačić je u razgovoru za klupsku televiziju Intera priznao kako ima još puno segmenata u igri na kojima mora poraditi.

- Ima još puno segmenata u mojoj igri koje mogu popraviti. S trenerom Walterom Mazzarrijem puno radim na obrani, no istovremeno želim biti opasniji prema suparničkom golu i želim postizati više golova. Želim napredovati u obrani, ali i napadu - rekao je 19-godišnji hrvatski veznjak.

U posljednjoj prvenstvenoj utakmici, koju je Inter odigrao protiv Parme (3:3), proglašen je igračem utakmice.

- U prošloj sam utakmici uputio nekoliko udaraca na suparnički gol. Trener mi je govorio da pucam ako se nađem u situaciji, jer je bitno da svi budemo opasni po suparnička vrata, a ne samo napadači. Još nisam postigao pogodak i to mi stvara mali pritisak - zaključio je Kovačić.

>> Mateo Kovačić igra najbolje otkako je došao
>> Kovačić tek treba pokazati kvalitetu, on je talent, ali nije robot

Ključne riječi

Komentara 2

FE
Fenomen27
15:51 12.12.2013.

Kova ne brini, bit će sve u redu

Avatar Scheweningen
Scheweningen
16:43 12.12.2013.

Samo se ti nama ne ozljedi. Davat ces ih u Brazilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije