'ISKORAK NAPRAVLJEN'

Kek: Često nam se događaju ovakvi golovi da bi to bila slučajnost

Rijeka, Lyon
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
07.11.2013.
u 23:25

- Moglo je bolje, ali i gore. Ja iskreno žalim za nekim šansama, ali možda će drugi puta biti bolje. Pljesak sve govori, mogu se svima zahvaliti - rekao je Kramarić.

Trener Rijeke Matjaž Kek bio je zadovoljan osvojenim bodom protiv Lyona.

- Nama je bio cilj uzeti tri boda, ali ovo je ipak jedan nivo koji zahtjeva veliku koncentraciju. Odigrali smo dobrih 65 minuta, ali onda smo pali jer smo ostali bez snage - rekao je Kek za HRT nakon utakmice te se osvrnuo na primljeni gol.

- Nama se opet dogodio gol koji smo si sami zabili.Bilo je tu malo nespretnosti, slučajnosti, ali često se to nama događa da bi bilo slučajnosti.

I Keka je oduševio prekrasan gol Kramarića, a posebno je bio oduševljen dominacijom svoje momčadi nakon tog gola.

- Te četiri situacije su nešto najljepše što se može vidjeti. Kvržić je danas bio stvarno fenomenalan.

Igrači Rijeke žale se na umor, a Kek je otkrio kako bi to trebalo riješiti.

- Ja mislim da je kod nas problem to što nama treba 10, 14 dana treninga na kvalitetnim terenima. Mi tih uvjeta nemamo, ali zato trebamo nastaviti živjeti s ovim što imamo. Iskorak je napravljen, ali kad odigramo 30-40 utakmica onda ćemo moći reći da je to to - rekao je Kek te dodao:

- Problem nije u nogama, nego u glavi, igraći se trebaju naviknuti na ovakav ritam. Mi smo preskočili tri, četiri razreda i zbog toga ispaštamo, ali ja se nadam da će igrači uspjeti izdržati još ovih mjesec dana - rekao je Kek te zaključio:

- Hvala onima koji su se sa zapada preselili na druge tribine i dali nam podršku

Kramarić: Pljesak sve govori

Junak Rijeke bio je Andrej Kramarić koji je zabio fantastičan gol.

- Uvijek mi napadači gađamo, što gađamo. Ja sam danas pogodio. Moram se zahvaliti publici što je bila naš 12. igrač - rekao je Kramarić te dodao:

- Moglo je bolje, ali i gore. Ja iskreno žalim za nekim šansama, ali možda će drugi puta biti bolje. Pljesak sve govori, mogu se svima zahvaliti.

Kapetan Dario Knežević istaknuo je kako ovo nije maksimum ove momčadi.

- Mogu reći da sam starno umoran, to su vrhunski igrač, a mi smo odradili dobar posao. Malo smo pali  zadnjih 15 minuta što je normalno u takvom tempu. Ali oni nam nisu stvorili niti jednu pravu šansu tako da možemo biti zadovoljni ovim bodom. Pokazali smo da možemo puno, a ja mislim da ovo nije maksimum ove ekipe - rekao je Knežević, dok je Močinić dodao:

- Imamo težak ritam. Falilo nam je na kraju snage, ali držali smo se odlično prvih 45 minuta. U nastavku smo se dobro branili i mislim da smo zasluženo uzeli ovaj bod.
Na nama je još mjesec i pol da odradimo ovo i privedemo upješno ovu polusezonu kraju.

Garde: Rezultat je realan

- Rijeka sigurno može iznenaditi Guimaraes, vidi se da je momčad izbalansirana i da iza sebe ima fantastičnu publiku. Zadovoljan sam dinamikom u našoj igri, rezultat je realan. za našu momčad igrali su igrači koji ne igraju previše, a posebno sam ponosan na nekoliko mladića. Ova nam je utakmica bila dobar test za ono što nas čeka - kazao je trener Lyona Remi Garde.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Idler 3
Idler 3
16:40 08.11.2013.

Šteta za neriješeno al čestitke u svakom slučaju !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije