TONČI MARTIĆ

Kovačić tek treba pokazati kvalitetu, on je talent, ali nije robot

Mateo Kovačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
08.12.2013.
u 15:55

- Mislim da Kovačić tek treba pokazati svoju punu kvalitetu, što je i normalno budući da je rođen 1994. Još je uvijek vrlo mlad. Veliki je talent, ali nije robot - rekao je Martić.

Mateo Kovačić ove sezone u Interu igra puno manje nego prošle, pa je postao jedna od tema talijanskih medija. O njemu je progovorio i o hrvatski agent s Fifinom licenom Tonči Martić.

- Mislim da Kovačić tek treba pokazati svoju punu kvalitetu, što je i normalno budući da je rođen 1994. Još je uvijek vrlo mlad. Veliki je talent, ali nije robot. U nadolazećim bi godinama mogao praviti razliku, ali treba mu dati vremena da sazrije - rekao je Martić.

U medijima se pojavila informacija kako će Juventus za Kovačića Interu ponuditi Mirka Vučinića i Mauricija Islu.

- Mislim da je takva zamjena nemoguća. Ne vjerujem da bi se Inter odrekao Kovačića zbog igrača koji su od njega stariji 11, odnosno šest godina - zaključio je Martić.

>> Ovo što se događa Kovačiću se može dogoditi bilo kome drugome
>> Mazzari: Kovačić će igrati od prve minute kad se popravi u obrani i napadu
>> 'Kovačićeve karakteristike ne odgovaraju treneru Intera'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije