Tuttosport

'Kovačićeve karakteristike ne odgovaraju treneru Intera'

Mateo Kovačić
Foto: Reuters/Pixsell
03.12.2013.
u 16:13

"Kovačić je putem svog menadžera već dao do znanja da je zabrinut za svoju situaciju u klubu uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu"

Nakon odlične partije za Hrvatsku protiv Islanda i pohvala svih stručnjaka i medija, Mateo Kovačić u Interu se vratio u realnost. Sve manje igra, trener i mediji sve ga češće kritiziraju, a ne nazire se rješenje. Mediji su se raspisali o mladoj hrvatskoj zvijezdi, a Tuttosport piše kako je Kovačić od zvijezde postao rezerva.

"Kovačić je putem svog menadžera već dao do znanja da je zabrinut za svoju situaciju u klubu uoči Svjetskog prvenstva u Brazilu. Teško prihvaća činjenicu da je kod bivšeg trenera Andree Stramaccionija bio zvijezda, dok je kod novog stratega Waltera Mazzarrija postao rezerva. Trenutačno nema sigurnu poziciju na terenu", piše Tuttosport te dodaje:

"Još se ne nazire rješenje ovog problema, ali evidentno je da Kovačićeve karakteristike ne odgovaraju ovom stilu igre Intera i on se ne uklapa u Mazzarrijev sustav".

Komentara 1

RO
RotoRoman
20:05 03.12.2013.

Mazzari nema pojma. Neće taj dugo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije